Hogyan tehetném izgalmasabbá az életem?
Fiatal vagyok, van egy gyermekem és egy férjem.
Az életem dög unalom, nem történik semmi lassan két éve.
Az egyetlen izgalom a napomban annyi, hogy nem tudhatom miben esik el legközelebb a gyerek.
Férjem alig van itthon, rutin minden, még a szex is.
Unom az egészet. Valami tipp?
Nem tudom, milyen típusú a férjed. Mikor én férjhez mentem, 25 voltam, és épp elvégeztem az egyetemet. Volt barátaim még javában buliztak. Emlékszem, mennyire hiányzott! Szerencsére, én meg tudtam beszélni a férjemmel, és időnként el tudtam menni nélküle szórakozni a barátaimmal. Megbízott bennem - és én ezzel soha nem éltem vissza. A gyerekre gyakran vigyázott az édesanyám.
Neked nincsenek ilyen lehetőségeid?
Nem élek rokonokkal egy városban és mint mondtam még soha nem hagytam éjszakára másra. Nagyarc gyerek, bárkivel jól elvan, de éjszaka úgy érzem még nagyon kellek neki.
Meg ha jól is viselné az éjszakát akkor sem adnám oda annyiszor anyuéknak amennyiszer én kikapcsolódnék. Pl ha havi egyszer vagy kétszer elmehetnék én már nagyon jól lennék, régen sem jártam többször éjszaka kikapcsolódni.
De nagyon rossz anyának érezném magam tőle, pedig anyuék imádják és szívesen vigyáznának rá.
A férjem nagyon sokat dolgozik és azon az egy napon amikor pihenhet nem akarom rábízni a gyereket, mert akárhogy is nézzük a gyerek is munka és fárasztó. Így csak a jó oldala marad neki, a játék, minden mást én csinálok.
Akkor ne képzeld el.
Bár nem tudom miért hihetetlen.
Biztos vannak problémák a te életedben is, ha egy egyszerű kérdés alatt is csak kötekedni tudsz.
Igyekszem nem mutatni, hogy unom az egészet. Leereszteni csak így este szoktam mikor a férjem még sehol...
Szeretek a gyerekemmel lenni, szeretem őt csak...na.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!