Mondta már rád valamelyik családtagod, hogy csúnya vagy?
Apám mondta rám, hogy ne várjam, hogy szépségkirálynő legyek, mert nincs bennem sok szépség. Mamám meg azt mondta, hogy dagadt vagyok, és hájas, én viszont azt feleslegnek neveztem csak, mert túlsúlyos, és elhízott még nem voltam akkor. Most, hogy fogytam, már mondta, hogy ez viszont jól áll, és hogy ne merjek visszahízni, mert az már csúnya lenne.
Mamám beszólása kicsit idegesített, mert én nem dagadtnak tartottam magam, csak volt rajtam felesleg (van is még most is valamennyi). Apám mondata is szíven ütött kicsit, arra számítottam, hogy legalább neki szép leszek kicsit, de belegondolva, valóban egy merő átlag vagyok, semmi kiemelkedően szép nincs rajtam.
Utolsó: Megértelek, nekem is ilyen a bőröm. Persze anyám akkor is osztja az észt, hogy biztos azért nem barnulok le nyáron, mert a nagy seggemet se tudom kivinni...:D Most úgy őszintén, én az ilyen megnyilvánulásain már csak szánakozni tudok.
14/L
Nekem a szipirtyó öreganyám mondta 13 évesen, hogy "hiába csinálsz bármit, úgyis olyan kövér leszel mint én." Az öregasszony dagadt volt, még mindig az. Belenéztem a tükörbe, még babaháj volt rajtam, de nem voltam kövér.
viszont nagyon durván anorexiás lettem, nagyon korán. Ès évekig tartott mire valahogy magamra találtam, de akkor sem teljesen. Most is vannak gondok.
28/N
Persze hogy megbántottak. Az öngyilkosságon is gondolkodtam már. Nincs értelme semminek! Egy dagadt 13 éves lány vagyok!
Na akkor lássuk a bántásaimat:
1. az osztálytársam mondta iskolai védőoltás után, hogy "kérdezzük meg a Veronikát, hogy fájt e. neki elég nagy a karja "
2. anyám: "te kis rbanc krva" "teljesen elkrvásodsz!"
3.mostani oszt. társak(lányok): *elkezdtek röhögni es rám a hasamat nézték* "pocii, Vera pociii xd" Na így.
Meg a családtagom elkezdett rohogni h mekkora karom van. Én már meguntam ezeket a bántásokat! ELEGEM VAN! UTÁLOM HOGY KÖVÉR VAGYOK! (161cm, 62kg. )
Hogy mit érzek? Azt, hogy egy semmirekellő dagadt disznó vagyok.
5-ös,ez hatalmas poén!:D Annyira tetszik! Képzelem is a szitut...nagyon jóóó!:) Köszönöm Neked,hogy megosztottad.
Bocs az offért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!