Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elengednétek a 19 éves lányoto...

Elengednétek a 19 éves lányotokat bulizni, úgyhogy hajnalban jön haza?

Figyelt kérdés
Nem rendszeresen, pár havonta lenne ilyen. Esti busszal bemegy és majd reggel jön. Éjszaka nincs busz, barátnőivel megy bulizni. Egyébként felelősségteljes, megbízható. Együtt maradnának végig a barátnőivel, a buszmegállótól egy köpésre lévő szórakozóhelyre mennének. Ti elengednétek?
2012. szept. 22. 08:51
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
81%
Persze.
2012. szept. 22. 13:43
 32/43 anonim ***** válasza:
95%

Ennyi válasz után nemhiszem elolvasod de had válaszoljak ezzel a viccel:

- Anyu, elmehetek buliba?

- Persze kicsim, és mikor jönnél haza?

- "Jöttömre 5 nap múlva számítsatok kelet felöl pirkadatkor." (Gandalf, Gyűrűk Ura)

2012. szept. 22. 13:59
 33/43 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a sok-sok választ! :) A kötekedőkkel nem foglalkozom, nem hiszem, hogy ez alapján a pár sor alapján normálisan meg lehet ítélni egy embert, de persze nektek sikerül, igaz? Mert mindent tudtok az életemről, ugye?

Beszélni fogok a szüleimmel erről, köszönöm a tanácsokat, megszívlelem őket!

2012. szept. 22. 14:02
 34/43 anonim ***** válasza:

6-nál a pont!

Nem is tűrném,hogy megszabják nekem.Milyen szülők vannak...

2012. szept. 22. 16:15
 35/43 anonim ***** válasza:

nálam az érettségi volt a választóvonal. onnantól már nem kértem engedélyt, akárhová is mentem.

azelőtt is jártam bulizni, 16 évesen kezdtem a "harcot" :) sokáig kellett bizonyítani, de megérte.

soha nem voltam olyan helyzetben, hogy anyámnak kellett volna értem jönnie, mert annyira szét voltam csapva. ha kocsit többet ittam a kelleténél, akkor a barátaim segítettek hazajönni, vagy megoldottam valahogy.

2012. szept. 22. 17:27
 36/43 anonim ***** válasza:
100%
Értem se jöttek amúgy soha részegség miatt, annyi tudatom mindig volt, hogy nem aput hívtam :'D
2012. szept. 22. 17:28
 37/43 anonim ***** válasza:
72%

Nem vagyok sokkal idősebb nálad, de azért igyekszem a másik oldalt is figyelembe venni, mint szintén bejárós egyetemista.

Nálunk a fő probléma abból fakad, hogy a legtöbb "suli buli" hétköznap van és nyilván baromira nem tetszik a szüleimnek, hogy nem az ideál egyetemista életet élem és a könyveket bújom non stop, hanem olykor bulizni is elmegyek.(Két havonta egyszer kb) Értelemszerűen az meg elég sz*rul hangzik, hogy bemegyek este, reggel hazajövök az első busszal, lezuhanyzok és szinte irány is az egyetem. Szülő szemszögből legalábbis eléggé nem tetszős.

Na ezt szoktam én azzal kiküszöbölni, hogy anyu ilyen és ilyen buli van este, utána bent alszom koliban, vagy haveroknál albérletben, éppen ahogy, ha gáz van telefonálok, sziasztok... Így az ő lelkük is nyugodtabb, hogy van hol aludnom és ha mondjuk vége a bulinak, avagy megunjuk hajnali 3-kor, akkor nem a buszmegállóban ülök reggelig egyedül.

Egyébként azzal sem értek egyet, hogy hülyeség, hogy amíg az ő pénzükből élünk az van amit mondanak. Jó nyilván túlzásba lehet ezt is vinni, de én 22 éves fiatalként is úgy érzem, hogy amíg az ő pénzükből élek, addig valamilyen szinten hallgatnom kell rájuk, mert semmiből nem tartana kirakniuk a bőröndömet a ház elé... Mondjuk azon szerencsés helyzetben vagyok, hogy a szüleim mindig is szabad teret engedtek nekem, bíztak a "nevelésükben", így komolyabb konfliktusok ritkán vannak ilyenekből.

2012. szept. 22. 18:19
 38/43 anonim ***** válasza:
0%
13 vagyok. most jöttem haza buliból. anyától kértem pénzt, adott én mentem. ennyi.
2012. szept. 23. 06:16
 39/43 anonim ***** válasza:

De gondolom te valami házibuliban voltál nem?

Meg te 13 éves vagy, a kérdező már felnőtt nő.

13 évesen én is mentem ilyen zsúrokra, meg sulibulira.

2012. szept. 23. 09:44
 40/43 anonim ***** válasza:
mármint a 13. válaszoló úgy 13
2012. szept. 23. 10:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!