Elengednétek a 19 éves lányotokat bulizni, úgyhogy hajnalban jön haza?
De, az. A személyiében is ez áll. Ha be kell jelölni papíron a nemét, nem az van ott, hogy "lány".
Mivel nagykorú.
És nunija van xD
Tehát nő.
Nem kell kötekedni...
hát én fognám magam és mennék, mondanám sziasztok elmentem majd reggel jövök... meghagynám az elérhetőségemet meg hogy hova megyek, ill szoktam mondani de soha nem kérdezik igazán.... vicces lenne 19 évesen engedélyt kérni...
max ha aggódnak eljöhetnek értem bár este 11 hajnali 3 közt sokkal veszélyesebb mszkálni mint reggel,
ha még sose buliztál partidrogokra figyelj, pl soha ne fogadj el idegentől italt, és ne hagyd a poharad felügyelet nélkül, csak azt idd meg amit a pincér az orrod előtt tölt bele vagy akkor nyitja ki (ha üveges).
mindig legyen egy józan a társaságban aki figyel a többiekre, ennyi. jó mulatást!
amúgy meg nem kéne lehurrogni azt aki nappalira jár és nem koleszos, attól még felnőtt, (fiatal felnőtt) mert a szüleivel lakik. nem gyerek.
attól nem lesz felnőttebb ha koleszba megy, lehet rá sem szorul, amúgy megnézném azt aki nappali mellett eleget keres egy albérletre a mai világban . nem mindenkinek jön ez össze egyből.
nem ciki a szülőkkel lakni egyetemi évek alatt, a szülőknek attól még el kell fogandiuk, hogy a gyerekük felnő....
23 éves végzős egyetemi hallgató vagyok és NŐ!
Bírom ezt, hogy valaki nem tudja elfogadni, hogy már a 3. vagy 4. X.et tapossa és akkor lenézi a fiatalokat.
Attól,hogy én továbbtanultam, nem pedig érettségi után szalag mellé elmentem segédmunkásnak, még ugyanúgy felnőtt ember vagyok, felnőtt ésszel.
Szóval ez egyáltalán nem ezen múlik.
Ez az ő kenyerüket esszük dolog meg hagyjuk már. Süllyedjen el a francba az a szülő, aki ezzel visszaél. Az ilyen vagy nem támogatja a gyerekét a céljai elérésében, jelen esetben a továbbtanulásban, vagy pedig érzelmileg zsarolja ezzel a hülye kenyeres dumával. Vigye a fenébe az ilyen a kenyerét és egyék boldogan, aztán amikor majd egy karácsonykor se kapnak egy vacak képeslapot se, akkor majd gondolkodhatnak, hogy mit csesztek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!