Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elengednétek a 19 éves lányoto...

Elengednétek a 19 éves lányotokat bulizni, úgyhogy hajnalban jön haza?

Figyelt kérdés
Nem rendszeresen, pár havonta lenne ilyen. Esti busszal bemegy és majd reggel jön. Éjszaka nincs busz, barátnőivel megy bulizni. Egyébként felelősségteljes, megbízható. Együtt maradnának végig a barátnőivel, a buszmegállótól egy köpésre lévő szórakozóhelyre mennének. Ti elengednétek?
2012. szept. 22. 08:51
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
60%
Én mindig azt mondom lányaimnak, hogy kíséret nélkül éjjel/hajnalban ne mászkáljon. Vagy kísérje el a fiúja vagy várja meg a reggelt/aludjon a barátjánál vagy barátnõjénél és jöjjön haza világosban 6 után. És legalább legyen nála egy ilyen szirénázó riasztó kütyü. Õk mentek bulizni már 16 évesen, de soha nem egyedül. És nem részegen jöttek haza, nem is ittak max egy koktélt.
2012. szept. 22. 09:19
 12/43 anonim ***** válasza:
92%

Hát, ok, én már 3 évvel idősebb vagyok, de 19 évesen már csak közöltem, h elmentem bulizni, majd jövök. Nem tehettek semmit, mert nem voltam már 16 éves, akinek azt mondják, h oké, menj, de éjfél előtt érj haza...

És íme, egészséges felnőtt nő vagyok, és még le is diplomáztam :) De mikor az egyetem alatt koliba kerültem, akkor meg csak telefonon közöltem néha, h ma bulizok, mert rosszul nézték volna, ha tudják, h heti 2* teszem a koliban a bulit, meg még hétvégén is. És ne essék félreértés, nem büfészakot végeztem, szóval a szórakozás mellett is lehet tanulni, vagy fordítva :)

2012. szept. 22. 09:35
 13/43 anonim ***** válasza:
59%
20 éves lány vagyok. Az idei nyarat végig buliztam a barátnőmmel. Mi is hajnalig maradtunk, mert nem szeretjük az éjszakai járatot, és inkább az első hajnali járatokkal jöttünk haza. Eddig semmi gond nem volt.
2012. szept. 22. 09:44
 14/43 anonim ***** válasza:
59%
19 évesen simán elengedném. Ha felelősségteljes, megbízható, akkor akár 17 évesen is elengedném persze olyan társasággal akik úgymond megbízhatóak. Nekem van olyan érzésem hogy eddig nem nagyon buliztál még és most jött el nálad az az időszak amikor szeretnéd ezt :) Szerintem ennyi idősen ezzel már semmibaj nincs felnőtt nő vagy ha rólad van szó, gy jogod van ezt megtenni az már mástéma hogy a szüleid akik eltartanak mit szólnának ehhez de nagyon már ők sem szólnának ezért.
2012. szept. 22. 09:54
 15/43 anonim ***** válasza:
Én 19 évesen éjjel szinte sosem voltam otthon, de sosem buli miatt, hanem dolgoztam, 12 órás műszakban, mert kellett a pénz egyetemre. Anyu sosem állt elém az ajtóban, hogy nem mehetsz dolgozni. Bulira nem is gondolhattam, nem értem rá.
2012. szept. 22. 10:11
 16/43 anonim ***** válasza:
59%

Mit tudnak csinálni, ha elmész? megvernek? bezárnak? Csak nem...

Tudod, azzal viselkednek így a szülei, aki megengedi. Mi az, hogy nem ENGEDNEK? Felnőtt vagy basszus, azt csinálsz amit akarsz.

2012. szept. 22. 10:12
 17/43 anonim ***** válasza:
56%
Mi az, hogy "elengedni"?? Felnőtt nő...
2012. szept. 22. 10:19
 18/43 anonim ***** válasza:
16%
Milyen nő? Maradjatok már... Lány esetleg, de nem nő.
2012. szept. 22. 10:22
 19/43 anonim ***** válasza:
20%
19 évesen már rég nem kértem engedélyt arra, hogy szórakozni menjek. Pláne, hogy ennyi idősen már nem is a szüleimmel laktam. Ettől függetlenül tudtak róla, hogy hol vagyok, telefonon általában elmeséltem, de ha munka után olyanom volt, hogy elmenjek bulizni, akkor mentem, akár 100 kilométerrel odébb is, ha ott volt jó buli.
2012. szept. 22. 10:27
 20/43 anonim ***** válasza:
100%
Bírom ezt a De dolgot. Szóval addig jó a gyerek ameddig parancsolhat neki a szülő, vagyis kiskorú, de ha már felnőttnek van nyilvánítva papíron akkor ameddig az én kenyeremet eszed dolog jön...mert ugye evidens hogy a szülők a legjobb szülők voltak végig...még jó hogy az én szüleim épp eszűek és már értem miért nem beszél sok felnőtt a szüleivel és lakik tőlük 200 km-re.
2012. szept. 22. 10:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!