Az miért normális, ha a szülő így viszonyul a gyerekéhez?
ez a rajongás, vagy akár szerelemnek is nevezhetjük, nem tartalmaz nemi vágyat.
ha igen, akkor az már beteges. sajnos van is rá példa, de remélem nem sok.
11.nél a pont. Nem is értem, hogy gondolhattad komolyan a szerelem szót ebben az esetben? Hány éves vagy?
Az a beteges egyenese, ha így értelmezed az ebben az esetben a 'szerelem szót' , ami szerinted majdnem hogy azonosul a nemi vággyal. Ne is akarj még egy darabig gyereket, nem vagy érett rá.
"A normális ember pedig örül annak, amilyen nemű gyereke érkezik, mert az a lényeg, hogy egészséges legyen,"
Én is így gondolom. De én nem rólad, és a hozzád hasonló normális emberekről beszélek. Szerintem is ez lenne a normális, hogy az ember örül a gyerekének, akár fiú, akár lány, csak az a lényeg, hogy egészséges és boldog legyen. Ezért nem értem azokat, akik belevisznek más érzelmeket is a szülő-gyerek kapcsolatba. Tv-ben is nyilatkozta egyszer egy nő, hogy az élettársa a 3 év körüli gyerekre gerjedt (nem molesztálta), erre a nő elküldte őt pszichomókushoz (a pasit), a doki meg azt mondta, hogy ez teljesen normális, mert apáskodni akar felette!!!!
na amit te irtál, az már a beteg kategóriába tartozik. ez nem normális.
de szerintem te most kevered itt a dolgokat.
akkor gondold úgy, hogy a szülő rajong a gyerekért, ez teljesem normális, de ebbe nem tartozik bele a nemi vágy.
na az olyanoknak nem gyerek kell, hanem egy lapát.
egyébként félreérthető volt a kérdésed. tehát van olyan hogy "szerelmem" a gyermekem, de véletlen sem olyan értelemben. akik jó szülők,azok nem értenek ez a szó alatt mást mint teljes imádatot jó értelemben.
de nem tartom egészségesnek,ha egy anya.apa netán rágerjed a saját gyerekére,az nem ember és eláshatja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!