Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti megtennétek ezt?

Ti megtennétek ezt?

Figyelt kérdés

Párom szülei el akarnak utazni a rokonokhoz 4-5 napra. Mi az én szüleimnél lakunk. Kitalálták, hogy mi majd arra az időre odamennénk a házukba, mert ők nyugodtabbak lennének, ha nem állna üresen. A faluközpontban van és a kutyát is bármelyik szomszéd tudná etetni, más dolog nem lenne vele. Nekünk nem esik útba, nem is értem, munkába onnan hogy járnánk be? Vagy majd szabit veszünk ki? Nincs kocsink, busz sem jön onnan.

Arról nem beszélve, hogy abban a házban élni nem egy leányálom; kosz meg lelakott penészes falak, ideális az asztmámnak is.

Tényleg olyan nagy rizikó üresen hagyni a házat? Korábban megtették, akkor érdekes meg tudták oldani. Te erre igent mondanál?

2012. szept. 20. 17:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy csak azért mondták a párod szülei, mert tudják, hogy a ti szüleitekkel éltek, és hátha vágytok egy kis szabadságra, egyedüllétre, és mivel elutaznak felajánlják:)

Bár lehet nem:D szóval, én a helyetekbe nem mennék el, főleg nem akkor ha ráadásképp még az egészségemnek is árt. Meg asztma nélkül sem tudnám jól érezni magam szerintem még 5 percig sem egy retkes, penészes házban... ki tudja még mit takargat:)

2012. szept. 20. 23:09
 12/13 anonim ***** válasza:

Párom szülei ha elutaznak,mi átcuccolunk addig,mert mi lakásban élünk,oda tuti nem törnek be,van riasztó meg szomszéd néni aki jobb mint a riasztó.Náluk kevésbé biztonságos,törtek már be.Fél órával több eljutni melóba,de ők is segitenek annyit hogy nem tennénk meg hogy nemet mondunk.

De asztmával penészes házba én se mennék szivesen,főképp ha másik gyereke közelebb lakik.

2012. szept. 21. 08:55
 13/13 anonim ***** válasza:
4-5 napot kibírtok egymás nélkül. Menjen át a párod és probléma megoldva.
2012. szept. 21. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!