Ti megtennétek ezt?
Párom szülei el akarnak utazni a rokonokhoz 4-5 napra. Mi az én szüleimnél lakunk. Kitalálták, hogy mi majd arra az időre odamennénk a házukba, mert ők nyugodtabbak lennének, ha nem állna üresen. A faluközpontban van és a kutyát is bármelyik szomszéd tudná etetni, más dolog nem lenne vele. Nekünk nem esik útba, nem is értem, munkába onnan hogy járnánk be? Vagy majd szabit veszünk ki? Nincs kocsink, busz sem jön onnan.
Arról nem beszélve, hogy abban a házban élni nem egy leányálom; kosz meg lelakott penészes falak, ideális az asztmámnak is.
Tényleg olyan nagy rizikó üresen hagyni a házat? Korábban megtették, akkor érdekes meg tudták oldani. Te erre igent mondanál?
nem, főleg nem úgy, hogy munkába nem tudnék bejárni onnan, plusz még az asztmámat is előhozná...
az egészség mindennél fontosabb.
hát ha valójában így van akkor ezt szerintem beszéld meg a pároddal.és ha ő is egyet ért akkor mondjátok meg a szülőknek.ha nem értik meg vagy még ők lesznek felháborodva akkor meg tényleg semmi értelme nekik szívességet tenni!
szerintem meg fogják érteni:)
Fene tudja, megértenék-e. Inkább kizsarolnák páromtól. Unom már, hogy állandóan ugráltatják mindenért. A nővére ott lakik tőlük 15 percre, persze ők nem csinálhatják ezt meg. Ez az egész arról szól, hogy a saját elképzelésük szerint kell lennie a dolgoknak.
Párom egyébként most meg van rám sértődve, mert kijelentettem, hogy ezen gondolkodni sem fogok, nem megyek.
Én nem mennék, ha a párom menni akar, menjen, nincs hozzám láncolva.Ha igazán szeret téged, akkor megérti, hogy az asztmádnak ez nem tesz jót.
Pár napot meg kibírtok egymás nélkül.
9-es vagyok!
akkor menjen el a párod egyedül.azt ő is megértheti hogy az egészséged fontosabb!de eleve nem értem ha egyszer kibírták hogy üresen áll a ház akkor máskor mért nem?!
hidd el ismerős az ilyen..de hát ilyenek az idősek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!