Egy semminek érzem magam, folyton idegeskedek, nehogy a párom megcsaljon. Mit tegyek?
Voltam már pszichológusnál, 1 évig jártam, de semmit sem segített. Magánra meg nincs pénzem...
Szóval a helyzet az, hogy baromira rondának érzem magam. Ma egész nap 1 szót sem szóltam, annyira magam alatt voltam. Meglátok egy nőt, és egyből riválisomnak tekintem. Folyton attól félek, hogy a párom valami nálam szebb nőt lát, és arra gondol, hogy mennyivel jobb, mint én, meg hogy milyen jó lenne egy olyan jó nővel szexelni...
Szóval már nagyon elegem van ebből, pár napja ott tartottam, hogy begyógyszerezem magam, szerencsére (vagy nem szerencsére, szerintem inkább ez) kihánytam, aztán elaludtam a fürdőben...
Ennyire kivagyok lelkileg és idegileg is, tényleg minden nőben a riválist látom, mindenki szebb nálam, én meg egy nagy sz@r vagyok. Azt sem tudom, minek van velem a párom, de nem is érdekel. Hiába gondolok erre, hogy biztos szépnek tart, ugyanúgy folytatódik tovább a féltékenységem..
Pszichológián tanultuk, hogy az emésztőrendszeri gondok elfojtott lelki problémáktól lehetnek, szóval erre alapozva igen, nagyon is, hogy van.
Pl evés után 5 perccel nagyon rosszul vagyok, megy a hasam, sokszor nincs étvágyam, székrekedés és hasmenés váltogatja egymást.
Ezen kívül magas a vérnyomásom és egyre ekcémásabb vagyok.. :(
Pajzsmirigy-alulműködésem van, fél év alatt híztam meg 115 kg-re. Az volt a max súlyom.
Kaptam rá gyógyszert, sportolok keményen és szigorúan tartom a diétámat. 2,5 év alatt fogytam le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!