Mit csináljak? A párom exe folyamatosan zaklatja a páromat.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
A kérdés előzménye. Azóta a nőci naponta-két naponta írogat sms-eket, illetve facebookos üzeneteket.
A mai pl: Szia! Megkaptad az üziket? Mi újság? Hétvégén valami közös program? Írj vagy hívj.
De hívta már be a munkahelyére, valamit vásárolgatni is. A bő két hónap alatt talán egy olyan programra hívta, ami a gyerekkel volt kapcsolatos (olyankor direkt írja, hogy a gyerekkel program).
Párom beszélt vele azóta kétszer, a második erélyesebb volt, de még mindig nem állt le a nő.
Mit csináljak? Írjak neki én sms-t? Teljesen ki vagyok borulva ettől.
A párom szerint túlreagálom. A hármas beszélgetésre nem vevő a nő.
Hasonlóan indult a mi kapcsolatunk is. Bár ott inkább birtoklásmánia volt az ex részéről (nagyban hozzájárul a válásukhoz).
Én egyszerűen nem reagáltam rá. A férjemet is zavarta, de a gyerek miatt nyelt és nyelt.
Aztán mondtam, hogy lőjön vissza az ex saját fegyverével. Zaklassa egy kicsit. Hol vagy, mit csinálsz, miért vagy ott, miért nem máshol, stb - mert a hölgy is ezt csinálta. Három nap után baromira idegesítette és leállt a kezdeményező telefonokkal.
Aztán a férjem egy idő után nem vette fel neki a telefont. A gyereket direktben hívta, illetve az sms-eket mindig elolvasta, hátha baj van. Ha nem volt baj (pl gyerek kórházban), akkor nem reagált. Néhány év alatt elkopott az ex, most már tényleg ritkán telefonál, akkor is többnyire a gyerek miatt.
Egyébként lehet tudni, hogy az exnek miért nincs partnere azóta se?
Szépen sorban. Nem tudok találkozni a gyerekkel, mivel 90%-ban hármasban mennek valahova vagy a lakáson van a láthatás. Ritkán van olyan, hogy kettesben elengedi a párommal valahova is. A lakásra meg nem is engedne be.
Eleinte megegyeztünk a párommal, hogy csak akkor mutat be, ha komoly lesz a kapcsolatunk, tehát nem 2-3 hónap után. Most meg hogy be akar mutatni neki, az anyja nem engedi.
Egyébként a nőnek azóta nem is volt senkije. Szinte biztos vagyok benne, hogy nem tudja, és nem is akarja elengedni a páromat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!