Anyum folyamatosan csesztet. Hogyan lehet az ilyet kezelni?
A férjed nem is tudja micsoda mázlista.
Most alig várod hogy újra a férjed karjaiba keveredj. Forditott esetben ezt amit az anyukádra zudítanál szived szerint a férjed kapná meg és alig várnád hogy újra az anyukádnál legyél.
Nem tudom mennyire vagyok követhető, nézd magad kivülről.
Ez amit itt irtál nagy 0, semmi. Ezt nem bántásból irom - még a végén kettejük helyett én kapok:-) - hanem mert meg kell látnod hogy ez amit most gondnak veszel egy nagy semmi és majd akkor oldódik meg a dolog.
Nem zúdítom senkire, mert a férjem egész nap dolgozik és nem traktálom azzal, hogy panaszkodok neki. Anyumra meg pláne, mert akkor elküld. Szóval csak a feszültség nő, amit nem tudok hogy kezelni :(
Lehet neked ez semmi, de nekem a hangulatomat rombolja egész nap. Amikor kamasz voltam, akkor az önbecsülésemet is a padlóra küldte ezekkel a beszólogatásokkal, most márnem fogja, viszont az idegeimen táncol
Akkor leszel felnőtt, ha ilyen apróságokra egy mondatban, mosolyogva, kedvesen válaszolsz. Úgy és azt, amit a barátnődnek mondanál, ha kérdezi, miért edzel, miért alszol?
Két felnőtt nő közt nem megy fel ilyesmiért a pumpa. A saját kavargó gondolataid zavarnak: anyu irányít, anyunak nem tetszik, anyu azért mondja mert.. Ezeket el kell felejtened és egy új felnőtt viszonnyá változik minden köztetek.
Sok sikert! :)
"Nem zúdítom senkire, mert a férjem egész nap dolgozik és nem traktálom azzal, hogy panaszkodok neki"
Nem érted miért mázlista férjed. Ha nem kéne egy darabig anyukádnál laknod, akkor most ezt a kérdést a férjedről tetted volna fel. Benne is megtalálnád ami halálra idegesit. Bárkiben, személye lényegtelen. Ez a bizonytalanságodból ered ami friss anyukaként föleg azzal szemben aki neked a nevelési mintát adta teljesen átlagos eset. Ha ezt sikerül belátnod megoldódik a dolog.
Kedves 6os válaszoló! Lehet egy édesanyánk van?
Amúgy nem, nem kérdezném meg a férjemet, nem beszélnék vele erről, mert nem vagyok bizonytalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!