Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Téged szerettek gyermekkorodba...

Téged szerettek gyermekkorodban? Érezted ezt folyamatosan?

Figyelt kérdés
2012. aug. 2. 22:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze,még most is.Mindig megölelnek a szüleim.Imádom.
2012. aug. 2. 22:36
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
igen, szerettek:)
2012. aug. 2. 22:48
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen szerettek és igen folyamatosan éreztem.
2012. aug. 2. 22:55
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
a szüleim nem, nagyszüleim igen. a szüleim ütöttek és kihasználtak(tennék ezt máig is ha hagynám), nagyszüleimnél pedig a stílusuk miatt nem lehetett érezni, tipikus falusiak. de róluk tudom, hogy szerettek/szeretnek, mert másképp juttatták kifejezésre- a nagy bajban számíthattam rájuk mindig.
2012. aug. 2. 22:56
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Bár a genetikai apám elhagyott 5 éves koromban, onnantól kezdve nem is keresett. De anyukám ezerszer kárpótolt a szeretetével, és a mai napig is mindenben segít, érzelmileg, anyagilag, bárhogyan, bármire szükségem van. Egy angyal.

24/N

2012. aug. 3. 01:51
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem szerettek, legalábbis sose éreztem. Nem tudják a születésnapomat, névnapomat, nem tudják, hol tanultam, mi a foglalkozásom, nem jöttek el a diplomaosztómra, az esküvőmre, nem hívnak fel telefonon sose. Havonta hazamegyek, de semmit nem kérdeznek rólam. Gyerekkoromban hamarabb ütöttek, minthogy megkérdezték volna, mi történt, hogy történt, így inkább mindenről hallgattunk a testvéreimmel. Emiatt nem alakult ki bizalmi viszony köztünk.
2012. aug. 3. 09:26
 7/11 anonim ***** válasza:
Gyerekkoromban nagyon, és éreztem is mindig. Most már kissé más a helyzet. Talán most 21 évesen kezdem néha újra érezni. De csak néha.
2012. aug. 3. 10:04
 8/11 anonim ***** válasza:

igen, én voltam a család kis szeme fénye gyerekkoromban. egyke gyerek lévén elég fényesre volt nyalva a popóm. anyum, nagyim, papim folyton ott zsongott körülöttem :) én is imádtam őket.

mindig mindenben segítettek, figyeltek rám, megtanítottak sok hasznos dologra. igazi példát mutattak arra, hogy milyen egy jó család.

hálás vagyok nekik nagyon.

egyet viszont iszonyatosan bánok: a nagyszüleim meghaltak 20 éves koromban, és azt érzem,, hogy nem adhatom nekik vissza amit kaptam tőlük. egész életemben bűntudatom lesz emiatt. bár amíg éltek segítettem nekik, amiben tudtam, pl egyszer azért utaztam 3 órát, hogy ott lehessek 1.5-et és levágjam a papám haját :)

2012. aug. 3. 10:29
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem.

Tehát a második kérdésednek számomra nincs értelme.

2012. aug. 3. 17:47
 10/11 anonim ***** válasza:

Ez nehéz kérdés számomra. Olyan hangulatemberek vagy nem is tudom. Éreztem, h szeretnek valamelyest hiszen felneveltek, taníttattak, szakadt ruhákba sose kellet járnom. De csomó dologról lemaradtam, mert nem volt pénzük. Az csak hagyján én elfogadtam, de el se engedtek menni dolgozni 14 évesen! Suttyomban mentem feketén, hogy ne tudja senki. Mikor rájöttek akkor persze mérgesek voltak és meg is mondtam a magamét, de akkor is hajtották a maguk igazát, h egy ekkora gyereknek nem kell dolgozni. Ha nem kell dolgozni akkor, miért nem adtak pénzt kirándulásra, a telefonomhoz aksira? Biciklire! stb.

Ha valami nem tetszett nekik akkor ordibáltak, Biztos az én hibám is, mert akaratos, erőszakos voltam vagyok is a mai napig. De Ők meg türelmetlenek és ezt a tulajdonságot csak erősítettük egymásban. Hamar el is jöttem otthonról, mert nekik is sokszor a szájuk meg a kezük előbb járt. Nem is keresnek. 3 éve jöttem el otthonról és évente 2x hívnak maguktól. 1x szülinapomon 1x névnapomon, slussz. Ha keresem őket általában 10 per ha telefonon, és nem több, mint egy óra ha MSN-en keresem őket. Le se tojják, h ez nekem sz@r, h olyan, mintha le se sz@rnak...

Bocsi, h ilyen hosszú lett, de ki kellet írnom magamból!

23/N

2012. aug. 6. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!