Nektek ez hogyan esne, mire gondolnátok?
Figyelt kérdés
Barátom nélkülem ment el este bulizni a volt kollégiumába. Elég messze van tőlünk a hely, kb 1,5 óra gyalog, úgyhogy tisztában voltam vele, hogy talán ott alszik valamelyik haverjánál. Viszont éjfél előtt küldött egy sms-t, hogy nemsokára indul, majd induláskor felhív. Hát azóta is várom, hogy hívjon... Egész éjjel nem tudtam utolérni, nem veszi fel a telefont és az sms-eimre sem reagál. Nagyon aggódom, és haragszom is rá, hogy miért nem volt képes egy sms-t írni, hogy mégis marad. Akkor nem rágnám le a körmeimet...
Ti mit gondolnátok erről az egészről?
2012. szept. 20. 08:14
11/13 anonim válasza:
miért kell ezért mérgesnek lenni? nem értem a nőket. Ivott, bealudt, kialudta magát ennyi. Mi vagy te az anyukája?
34/N
12/13 anonim válasza:
a barátom dettó ugyanezt játszotta el a múltkor, és nekem is nagyon rosszul esett. tedd túl magad rajta, mert ez is tipikus esete annak, amikor logikailag semmi okod haragudni, de az érzéseid meg leszarják a logikát.
13/13 anonim válasza:
Ne legyél mérges. Örülj, hogy minden rendben van vele, nem történt semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!