Nektek ez hogyan esne, mire gondolnátok?
Barátom nélkülem ment el este bulizni a volt kollégiumába. Elég messze van tőlünk a hely, kb 1,5 óra gyalog, úgyhogy tisztában voltam vele, hogy talán ott alszik valamelyik haverjánál. Viszont éjfél előtt küldött egy sms-t, hogy nemsokára indul, majd induláskor felhív. Hát azóta is várom, hogy hívjon... Egész éjjel nem tudtam utolérni, nem veszi fel a telefont és az sms-eimre sem reagál. Nagyon aggódom, és haragszom is rá, hogy miért nem volt képes egy sms-t írni, hogy mégis marad. Akkor nem rágnám le a körmeimet...
Ti mit gondolnátok erről az egészről?
A telefonja nem merült le, mert még most is kicsöng.
Együtt élünk tulajdonképpen, bár még mindketten tanulunk. Együtt is szoktunk szórakozni járni, szóval ez most különleges alkalom volt. Nem is nagyon akartam menni, mert ezt a társaságot csak látásból ismerem, másrészt mert tudom, hogy nem tudná elengedni magát annyira, ha én is ott vagyok.
"másrészt mert tudom, hogy nem tudná elengedni magát annyira, ha én is ott vagyok."
Hát most sikerült neki.
Aggódnék én is. Lehet, hogy lemerült a telefonja, de ha egy koleszban van a buli, ott általában telefontöltő is van.
Legjobb esetben jól beivott és elaludt és nem az utcán történt vele valami.
Szurkolok, hogy épségben hazaérjen a barátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!