Anyukák hogy esne ez nektek illetve mit gondolnátok?
A fiad amióta elköltözött otthonról és a barátnője főz neki nem eszik az ételedből.
Mit gondolnál erről?
Nem akarlak megsérteni, de lehet, hogy nem a legjobb szakács vagy.
A másik lehetőség az, hogy tudja, hogy nektek is alig van, és nem akarja megenni előled, előletek.
Okés bevallom én vagyok a "barátnő".
Nem értem miért csinálja de baromira ciki.Elmegyünk anyóshoz megkinál kajával és ő 10estből 9szer nem eszik,ha anyósom küld kaját akkor meg sem kóstolja.
Szerinte nem finom,de kérdem én 22évig azt ette akkor jó volt?Néha emiatt már én sem eszem ott hogy ne legyen kinos.Foggalmam sincs anyósom mit gondol a helyzetről,nagyon remélem hogy nem arra gondol hogy én tiltottam meg az ott evést vagy valami hasonló.
Biztos furcsállanám, nem lehet, hogy téged nem akar megbántani, hogy ha anyukánál jóllakik, akkor te hiába főztél?
Nincs ilyen gond,főleg ha mind a ketten megyünk és főzve nincs,és én meg ott eszem.Van ugy hogy ugy jön haza hogy nem eszik mert evett a munkahelyén,soha nem szóltam ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!