Anyukák! Ha valaki megkérdezné, hogy mért lettetek szülők, akkor mit válaszolnátok? Egyáltalán létezik erre válasz?
Én már kérdeztem.
Azt mondta anyukám azért, mert gyereket akart :) Na mondom kössz, most sokkal okosabb lettem :)
Létezik és elég egyszerű is.
Mert egy CSODA ! :)
Tudnodd kell, hogy az erzelmeink valtozoak, tehat minden kornak megvan a sajat igenye, mig a 18 eves a szerelemre vagyik, ugy egy ffiatal hazasparnal eljon az ido, amikor egy babara vagynak!
Ugy erzem, hogy legtobben igy lettek szulok, de vannak kivetelek is termeszetesen.
Jól írta az utolsó!Mert egy csoda Anyának lenni!Egy csoda ahogy a gyermeked rádnéz,rád mosolyog és ott látod benne magadat,a szerelmedet!Egy picit belöled van,és az a tudat hogy Te vagy annak a kis ártatlan lénynek az édesanyja az maga a csoda!Két gyermekem van!nagyobbik fiam 10 lesz kisebbik meg hat.Fiúk4De mégis nap mint nap érzem a szeretüket!A pici az a fajta aki állandóan "lóg" Anyán,Apán.És ez még ha sokszor "fárasztó" is de olyan jó.A nagyobbik makacs,sértödékeny(mint az Apja).De ennek ellenére olyan jó érezni ahogy szeretnek!És reggel mikor haza megyek a munkából,meghallják az ajtócsukodást le se vetközök de már kinnt vannak! :)
Kedvenc idézeteim:
"Minden anya gazdag, ha szereti a gyerekeit. Nincs szegény édesanya, sem csúnya édesanya, sem öreg. Az ő szeretetük mindig a legszebb az Örömök között. És amikor, úgy látszik, szomorúak, akkor is elég egy csók, amit kapnak vagy adnak, és már minden könnyük csillaggá lesz a szemük mélyén"
"Szerelmünk beteljesedése pedig nem más, mint egy kisbaba. Ezt adja nekünk a szerelem. Amikor először a karodban tartod a kislányodat,(KISFIAIDAT) döbbenten nézed és nem érted, hogy lehet ilyen kicsi, apró kis emberke. Érzed az apró kis szívdobbanásait és attól kezdve ő az, akit a legjobban szeretsz a világon. Megfogadod, hogy vigyázni fogsz rá, hogy mindig mellette leszel és mindig számíthat rád, ha baj van. Ha rosszat álmodik, ha összetörik a kedvenc játékát... vagy a szívét."
Tőlem senki sem kérdezte, csak azt, hogy mi leszel, ha nagy leszel? Kb. 5 évesen is azt mondtam, hogy anyuka leszek. Korán szeretnék az lenni, és három gyerekem lesz.
Most egy babám van, nemsoká tervezzük a tesót, a koránból pedig annyi lett, hogy szereztem egy diplomát, meg dolgoztam kicsit az életben (nem szakmában, élelmiszeriparban) aztán jöhetett a baba, a férjem is nagyon szerette volna. Remélhetőleg 27 évesen már kétgyerekes anyuka leszek, és azt mondom, mindig is arra vártam, hogy anyuka lehessek.
Mert szerettem volna gyereket.Őszintén szólva többet kaptam az anyaságtól mint amit valaha reméltem.
Egyébként nagyon nehéz megfogalmazni ezt az egészet.
Igazából erre a kérdésre én is csak annyit tudnék válaszolni, hogy azért, mert gyereket szerettem volna :)
Anyának lenni amúgy egészen más, mint ahogy képzeltem. Sokkal nehezebb, és sokkal csodálatosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!