Azért van ilyen kevés házasság, mert a nőknek önmegvalósítási vágyuk van?
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Ebben a kérdésben is a nő elhagyná hosszabb időre a párját, egy semmitmondó szakmai gyakorlatért külföldön.
Régen, 10-20 éve a nőknek a párjuk mellett volt a helye, ez után jött a munka, karrier és az önmegvalósítás.
"Miért ha valaki befekszik az ágyadban párszor az egyenlő azzal hogy normális kapcsolatot alakítson ki??
Olyanról biztos nem hallottál még hogy csak egy jót kettyinteni akar igez?"
Na de várjál, azt a logikát magyarázd meg nekem, hogy:
1. te komoly kapcsolatot akarsz 2. a csajok nem 3. ezután azért megfekteted őket mert te vagy a helyi don juan ugye 4. ezután még mindig nem kellesz nekik hosszú távra, mert valószínűleg béna vagy az ágyban 5. ezután ahelyett, hogy tovább használnád a "k*rvákat" (felfogásod szerint), inkább elmész, és százezreket pazarolsz egy hivatásosra.
Na most akkor itt valami nem stimmel...
Azt nem értem, hogy az ilyen tökös legények, mint a kérdező, vagy az az óbégató ovis 76%-os miért nem az édesanyjával, vagy nőrokonaival vitatja meg ezt a kérdést?
Csak sunyiban merik vállalni középkori felfogásukat?
Régen-régen ez, volt az volt. A középkorban te szakmádra sem lett volna szükség. Haszontalan lény lettél volna.
A középkorban nem kaptál volna megfelelő orvosi ellátást.
Stb.
Az a szomorú, hogy az ilyenek, mint a 76%-os, meg a másik, az összes nőkkel kapcsolatos (negatív értelemben) témát teleírogatják a hülyeségeikkel. Az egésu napjukat ezzel töltik, de nyilván egyik kérdező se örül ennek, aztán amikor jól beégették magukat, és a hozzászólésaik nagy részét ki is moderálták, azután meg eltűnnek, de csak addig, amíg találnak egy másik témát, amit szétszedhetnek.
Szerintem sincs igaza a kérdezőnek, se a szakmai gyakorlattal, se a hézassággal se a nőkkel kapcsolatban, és valószínűleg ő sem került még soha közelebbi kapcsolatba nővel az anyján kívül. De ez sem ok arra, hogy a még nála is sokkal szerencsétlenebbek idejöjjenek osztani az észt...
Istenem, de imádom, hogy minden de minden a nők hibája!!!
Az a baj, hogy "önmegvalósítási" vágyuk van?
Kinek baj ez?
Maximum a hímsoviniszta, féltékeny férfiaknak!
Akik nem tudják elviselni, hogy a barátnőjük is van olyan okos, és talpraesett, mint ők.
Mondom ezt úgy, hogy én soha nem voltam az az "önmegvalósító" nő, viszont igenis tisztelem azokat a nőket, akik karriert építenek, és nem egy irodában tengnek-lengnek, mint én!
Úgyhogy, nagyon helyes!
Valósítsák csak meg magukat a nők, bár nekem is lett volna hozzá erőm, meg önbizalmam.
Vagy tehetségem, mit tudom én!
Én tisztelem ezeket a nőket, így is kell csinálni!
ma 17:52
Nagyon kevered a szezont a fazonnal..igen a legtöbb férfi féltékeny a barátnőjére vagy esetleg a feleségére.És tudod miért?Azért mert ez pusztán genetika és ez van belénk kódólva.Az hogy a nők ezt megteszik ez mind szép é jó,csak alapjáraton a nőkben nem ez van kódólva,hanem évezredek óta az otthon melegen tartása volt a feladatok,a férfiaké pedig a család összetartása,vadászat vagy vagyon megszerzése.Ezért ezzel a női szereppel a férfi nem tud mit kezdeni,hiába hurrogsz itt,nem én vagy nem mi férfiak találtuk ki,egyszerűen ez van belénk kódólva és ez van a génünkben,úgy ahogy nektek a női szerep.Csak a az kérdés hogy milyen női szerep?Mert az hogy te úgy élsz és olyan dolgokat csinálsz mint egy férfi,az nem női szerep,mert ezzel nem tud mit kezdeni a férfi,ezért működnek manapság nehezzen a párkapcsolatok nagy része.Senki nem mondta hogy a nő egész nap ülljön otthon öllbe tett kézzel,de egy kéát nő túl lő a célon és csodáslkozik hogy 36 évessen mondjuk nincs senkije.Hogy miért?Mert egy karrierista nővel nem tud mit kezdeni a férfi természet,nem tudja befogadni és nem tudja úgy elfogadni mint gyerekei anyját pl,ezért nem is vonz magához olan párt aki gyereket akarna tőle,ezért vonz olyat aki izgalmasnak tartja,de hosszú távon a férfinek nem ez kell és nem a gyerekei anyját fogja benn látni.Hiába hurrogsz itt,de egy nőnek akkor sem ez lenne a feladata,mert megnézheted ezeket a nőket,hogy nagy részük még 35 évessen is család és pár nélkül tebgődik és teljes identítás zavarban szenved.Erről ennyit olvassl utánna mielött osztod itt az észt,ez nem ilyen egyszerű ahogy sokan elképzelik.
Az a baj, hogy "önmegvalósítási" vágyuk van?
Kinek baj ez?
Maximum a hímsoviniszta, féltékeny férfiaknak!
Senkinek nem baj!Nekem legaábbis nem...Majd neki lessz baj,mert nem fog magának talélni férfit.Szeinted manapság miért van annyi 30-as szingi nő,azért mert elérte a karriert ,de viszont az igazi férfi meg már elfogyott,így marad neki a férfiatlan bologató kutysuka akitől elég messze áll a férfi elnevezés.Na az ilyen férfiak meg is érdemlik a sorsukat,az ilyen férfi el lessz nyomva és alkalmatlan lessz a férfi szerepre.Egy papucska lesz aki be lessz szabályozva,de elfelejtette mi az hhogy féfinak lenni,így majd az anyuci hordja a nacit ő meg csak bólogat mint egy pincsi kutya..
De hogy egy ilyen nő nem fog magának férfit találni abban is biztos lehetsz,vagy is fog de az nem férFi lessz hanem egy bologató kutya...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!