Azért van ilyen kevés házasság, mert a nőknek önmegvalósítási vágyuk van?
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Ebben a kérdésben is a nő elhagyná hosszabb időre a párját, egy semmitmondó szakmai gyakorlatért külföldön.
Régen, 10-20 éve a nőknek a párjuk mellett volt a helye, ez után jött a munka, karrier és az önmegvalósítás.
Szerintem egy 3 hónapos gyakorlatnak semmi köze a házassághoz. Én előre megmondtam a páromnak, hogy a munkám miatt lehet olyan, hogy 2-3 hónapot külföldön kell töltenem. Azt mondta, hogy jó, hát ha olyan van, akor majd lehet jön velem, ha épp tud (elég rugalmas a munkahelye). 3 hónap egy tartós kapcsolatban semmi, mit számít, ha egy életet akartok együtt leélni?
Persze a nők a hibásak, mindenért, Ádám és Éva óta. Ugyan már! Különben is, egyébként neked nincs semmi problémád, hogy a máséval foglalkozol?
Ha te nem így akarod élni az életed, akkor bőven találsz olyan kis macákat, akik boldogan elüldögélnek otthon, ha elég pénzt hagysz nekik otthon. Keress magadnak ilyet, de ahhoz azért kell egy olyan fizetés is,, és akkor majd ne félj, nem akar a nő önmegvalósítani melletted.
Ja, hogy nem ennyi a fozetésed?! Ja, hogy még barátnőd sincs?!
"Nem vagyok egy elveszett nyúl béla,nem vagyok ronda,igényes vagyok, a természetemmel sincs baj de még sem sikerült a dolog."
Akkor mégiscsak veled van a baj, ha nem vagy béna állítólag, de mégsem megy...
Vagy mindenki hülye csak te vagy helikopter, fiam?
1. Azt ugye vágod, hogy ahhoz több embernek kell lepontoznia, hogy 0%-ra kerülj? Valószínűleg más sem ért egyet a zseniális életfelfogásoddal.
2. Azt írod, igényes, értelmes ember vagy, nincs baj a viselkedéseddel. Mégis orrba-szájba káromkodsz, hímsoviniszta vagy, prostihoz jársz (ez utóbbi hol függ össze az igényességgel?)
3. ANyának való nőt keresel, viszont lefikázod akik "k*rvák", úgy, hogy közben prostizol? Vagy csak fáj, hogy ezek a k*rvák rajtad kívül mindenkivel szóbaállnak, csak az ilyen gyökereket kerülik el messziről, mint te?
4. Az, hogy téged azzal koptattak le, hogy a karrierjük fontosabb, csak a te férfiúi inkompetenciádat és a vonzalom hiányát bizonyítja. Plusz vicc, hogy még az sem tűnik fel, hogy a pofádba hazudnak, és csak nem kellesz nekik.
ma 15:04
Én hiána nézek jól ki,ha akiket kifogtam nem fértem bele az életében,mert neki fontosabb az hogy a saját kis jövőjét építgesse egyedül.Miért olyan hihetetlen ez??Attól mert valaki jól néz ki és még normális is az nem egyenlő azzal hogy akivel összehozza a sors az akar egyáltalán komoly kapcsolatot.Hiába is magyarázol nekem,de én ilyenekben futottam bele és nem nem lerázós duma volt,mert a mai napig egyiknek sincs ppasija,peddig azóta eltelt 1 év..
4. Az, hogy téged azzal koptattak le, hogy a karrierjük fontosabb, csak a te férfiúi inkompetenciádat és a vonzalom hiányát bizonyítja. Plusz vicc, hogy még az sem tűnik fel, hogy a pofádba hazudnak, és csak nem kellesz nekik.
Hát ezt itt most nagyon elbuktad...:D:D
gytől egyig az ágyamban kötött ki,ha nem vonzódott volna hozzám egyik sem,akkor nem hiszem hogy befeküdtek volna az ágyamban.Egyszerűen túl sok szex és new yorkot néznek:D
Ennyi..
"Attól mert valaki jól néz ki és még normális is"
Az a baj, hogy az előbbit csak te mondogatod, az utóbbiról meg már tanúbizonyságot tettél, hogy nem igaz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!