Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire gyakori,...

Szerintetek mennyire gyakori, hogy a nő azt mondja védekezik de mégsem? Hogyan derülhet ki, ha ez történik? Ha kiderül, a férfinak akkor is kell gyt-t fizetni?

Figyelt kérdés
2012. szept. 18. 07:46
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
51%
13-as: a gyerektartás, a látogatás, a gyerekkel való törődés nem a nőnek jár, hanem a gyereknek, aki nem tehet róla.
2012. szept. 18. 15:39
 22/26 anonim ***** válasza:
55%

Előzőnek: Magasról tennék a gyerekre. Ha én lennék a férfi és nem akarnám, de a nő kijátszana, nagyokat tapsolnék, hogy oké, csináld csak.

Ha nő ennyire tökösnek érzi magát, csinálja-de ne várjon a férfitől semmiféle támogatást ha az előzetesen jelezte, hogy nem akar. Ha meg a nő még ki is játssza a férfi jóhiszeműségét..

Én verném ki a nőből a gyereket nő létemre!

2012. szept. 18. 18:04
 23/26 anonim ***** válasza:
42%
18:04 én is nő vagyok de igazad van! Hallottam már olyan kapcsolatról ahol később beállított az "anyuka" a gyerekkel, és ettől kezdve tette tönkre másik 2 ember életét.
2012. szept. 18. 21:11
 24/26 anonim ***** válasza:
39%
előző kettő: lefogadom, hogy ha apátok csinálta volna ezt, hogy nem törődik veletek, akkor meg itt sírnátok, hogy szar gyerekkorotok volt... nem értem, miért kell azt a szerencsétlen gyereket bántani azért, amit az anyja csinált.
2012. szept. 19. 05:30
 25/26 anonim ***** válasza:
27%

Nem bántja a gyereket.

Ha a gyerek azt se tudja, milyen, hogy van apja, közel sem akkora trauma mintha elhagyta volna őket pl mikor a gyerek 6 éves.

Fel tudod te azt fogni, hogy ha nem akarják a gyereket, nem fognak egyszersmind mindent félredobni, hogy jaj szegény??!

2012. szept. 19. 10:40
 26/26 anonim ***** válasza:

Igen, a férfinak kell fizetni gyerektartást. Aztán ha felcseperedik a gyerek, lehetséges, hogy ehhez hasonló kérdéseket fog feltenni szegény:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2012. szept. 19. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!