Jár egy kis "szabadság" egy férfinak?
Együtt lakunk a szüleimmel (egy házban) tehát mindent látnak, tudnak rólunk, vannak kisgyermekeink is.
A férjem tavaly elment egy napra a barátaival a balcsihoz, anyuék meg folyamatosan nekem mondogalódtak, hogy nem kellett volna elengednem, aki már megházasodott, gyerekei vannak, az ne járjon el még egy napra sem stb.
Én elengedtem hadd menjen, eleget dolgozik, rengeteget foglalkozik a gyerekkel, megérdemel ennyit.
Jövő héten el fog menni 1 napra, már előre félek, milyen beszólásokat fogok kapni apáméktól.
Szerintetek mit válaszoljak, ha beszólnak?
Köszönöm, ha válaszolsz.
Apukád sosem jár/járt el nélkületek?
Jár,nemcsak a férfinak,a nőnek is,akkor is ha kisgyerek van.
"ez az én életem, ne szóljatok bele".
Ennyit. Vagy ha beleszólás van, akkor kölcsönösen, gondolom az ő kapcsolatukban is van olyan, amit te máshogy csinálnál.
Mind2 félnek jár a "szabadság"!!
még akkor is ha van gyerek..
főleg h foglalkozik is a gyerekekkel egy szavuk nem lehet...
Apa, ÉN bízom a férjemben. Miért ne mehetne? Nem rabszolga, ráfér egy kis kikapcsolódás. Egyébként a jövő héten én utazom el egyedül 3 napra.
:D
Ez durva, hogy ne menjen el 1 napra sem!
Mondd meg, hogy a férjed, nem a foglyod és nem vagy börtönőr sem.
Vagy megjátszott felháborodással add elő, hogy te megpróbáltad! Kikötözted, leláncoltad, még meg is fenyegetted egy sokkolóval, de a kis gaz valahogy eloldotta magát és megszökött! És ha előkerül, bezárod 3 napra az ágyneműtartóba büntiből. Ja és enni sem kap, csak kenyeret és vizet.
Hátha leesik nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!