Miért van szüksége egy családos férfinak női barátra?
attól h valaki családos még igenis szüksége van: barátra,barátnőre,szabadidőre, egyedüllétre, maszturbálásra,különprogramokra,h néha rápillantsanak másra is,hobbira titkokra
ez nem attól függ h családos valaki vagy sem. emberi szükségletek és kész. csak a nők ezt nem hajlandóak elfogadni,azt akarják h a férjüknek csak ők a gyerek meg a meló legyen.
6-os!
Én nő vagyok,és nekem is szükségem van ezekre a dolgokra:D
Egyébként választ szerintem kaptál a kérdésedre,de én is kérdeznék,ha nem haragszol..
Mi ihlette a kérdésedet?férjed külön programot csinált?vagy egy barátnőd férje?netán veled akar barátkozni a ffi?vagy mi?őszintén érdekel,hogy aki feltesz egy ilyen kérdést,az mit gondol,mit érez ezzel kapcsolatban...
A kérdésemet párom és barátnője "ihlette"
Nagyon nagy barátságban van egy nővel pár hónapja. A nő esküszik a férfi - nő barátságra, állítólag több férfi barátja is van hosszú évek óta. Páromnak az elmúlt pár évben nem Ő az első női barátja. Pár hónapig lángol a nagy barátság, aztán rájön, nem is olyan jó fej, nem is olyan jó barát, stb az aktuális lány.
A mostani hölgy viszont igen kemény telefonszámlákat eredményez, napi sokszori beszélgetés zajlik köztük. Párom ragaszkodik hozzá, mert olyan jól kijön vele, olyan más mint a többi nő, nagyon megértik egymást stb. Bemutatni, össze ismerkedtetni nem akar minket, pedig nyitottam felé. Az indok hogy túl vehemens vagyok ahhoz a nőhöz, és biztos piszkálnám hogy miért van köztük ilyen szoros kapcsolat.
És próbálom megérteni a miérteket, ezért ez a kérdés.
mondd a férjednek,h a számla zavar,beszéljenek skype-on,az ingyen van:D
Te pedig várd ki,h ez is elmúljon,mint a többi,ha ezek csak ilyen fellángolások..
Amúgy nem lehet,h bejön a nőnek(és az eddigi összesnek is),és ez legyezgeti egy ideig a hiúságát,aztán,ha a nők nyomulni kezdenek,akkor már nem is lesznek érdekesek,mert megcsalni esze ágában sincs téged?
de ez a kérdés összetettebb szerintem,mint amit kiírtál az elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!