Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van szüksége egy családo...

Miért van szüksége egy családos férfinak női barátra?

Figyelt kérdés
2012. aug. 22. 12:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%
jó kérdés...
2012. aug. 22. 12:11
 2/14 anonim ***** válasza:
71%
Valószínűleg azért, mert vannak dolgok, amikről a hölgy barátjával tud csak beszélni (különböző okokból) és itt ebből a szemszögből mindegy, hogy családos vagy sem, bármelyik férfinek lehet női barátja...
2012. aug. 22. 12:21
 3/14 anonim ***** válasza:
96%
Barátra van szüksége. Hogy az illető nő vagy férfi, az mellékes.
2012. aug. 22. 12:26
 4/14 anonim ***** válasza:
96%
Jobb esetben azért, hogy megértsen téged. Ezt az tudja elmondani, akinek már lett barátságból párkapcsolata - a kettő teljesen különböző dolog. Te a felesége vagy (gondolom), akit szeret, de ha gyerekek is vannak, akkor gondolom nincs túl sok időd rá, és neki meg szüksége van a figyelemre. Egy férfi barát ezt nem tudja megadni, mert férfiak között általában "ciki" érzelmeskedni. Így marad a nő, aki meghallgatja, és próbál segíteni neki.
2012. aug. 22. 12:27
 5/14 anonim ***** válasza:
97%
Nekem a legjobb barátom férfi. Én férjnél vagyok, ő nős. Mindent meg tudunk beszélni, nagyon gyakran kikéri a véleményem, "női" szemszögből sokszor tudtam már neki segíteni, persze ez fordítva is igaz. Imádom a férjem, vele is mindent meg tudok beszélni, de van amikor én is elakadok a férfi elme útvesztőjében. Na ilyenkor jön az, hogy meghallgatom a véleményét, és általában rájövök a nagy titokra. Nem mindig sikerül, de az már az én saram..:)Nekem jó, hogy van egy bizalmas barátom, akit minden nyavalyám érdekel, és ez fordítva szintén így van. Az hogy pont férfi az illető, az meg nekem eddig még csak pozitívat jelentett már 11 éve.
2012. aug. 22. 12:29
 6/14 anonim ***** válasza:
91%

attól h valaki családos még igenis szüksége van: barátra,barátnőre,szabadidőre, egyedüllétre, maszturbálásra,különprogramokra,h néha rápillantsanak másra is,hobbira titkokra

ez nem attól függ h családos valaki vagy sem. emberi szükségletek és kész. csak a nők ezt nem hajlandóak elfogadni,azt akarják h a férjüknek csak ők a gyerek meg a meló legyen.

2012. aug. 22. 12:35
 7/14 anonim ***** válasza:

6-os!

Én nő vagyok,és nekem is szükségem van ezekre a dolgokra:D

Egyébként választ szerintem kaptál a kérdésedre,de én is kérdeznék,ha nem haragszol..

Mi ihlette a kérdésedet?férjed külön programot csinált?vagy egy barátnőd férje?netán veled akar barátkozni a ffi?vagy mi?őszintén érdekel,hogy aki feltesz egy ilyen kérdést,az mit gondol,mit érez ezzel kapcsolatban...

2012. aug. 22. 12:49
 8/14 anonim ***** válasza:
szia 7-es én is nő vagyok és nekem is szükségem van ezekre,azt hiszem ezért értem meg a férfiakat is. sztem nagy szerencséjük van velünk a férjeinknek :))
2012. aug. 22. 12:53
 9/14 A kérdező kommentje:

A kérdésemet párom és barátnője "ihlette"

Nagyon nagy barátságban van egy nővel pár hónapja. A nő esküszik a férfi - nő barátságra, állítólag több férfi barátja is van hosszú évek óta. Páromnak az elmúlt pár évben nem Ő az első női barátja. Pár hónapig lángol a nagy barátság, aztán rájön, nem is olyan jó fej, nem is olyan jó barát, stb az aktuális lány.

A mostani hölgy viszont igen kemény telefonszámlákat eredményez, napi sokszori beszélgetés zajlik köztük. Párom ragaszkodik hozzá, mert olyan jól kijön vele, olyan más mint a többi nő, nagyon megértik egymást stb. Bemutatni, össze ismerkedtetni nem akar minket, pedig nyitottam felé. Az indok hogy túl vehemens vagyok ahhoz a nőhöz, és biztos piszkálnám hogy miért van köztük ilyen szoros kapcsolat.

És próbálom megérteni a miérteket, ezért ez a kérdés.

2012. aug. 22. 12:57
 10/14 anonim ***** válasza:

mondd a férjednek,h a számla zavar,beszéljenek skype-on,az ingyen van:D

Te pedig várd ki,h ez is elmúljon,mint a többi,ha ezek csak ilyen fellángolások..

Amúgy nem lehet,h bejön a nőnek(és az eddigi összesnek is),és ez legyezgeti egy ideig a hiúságát,aztán,ha a nők nyomulni kezdenek,akkor már nem is lesznek érdekesek,mert megcsalni esze ágában sincs téged?

de ez a kérdés összetettebb szerintem,mint amit kiírtál az elején.

2012. aug. 22. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!