Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire gyakori,...

Szerintetek mennyire gyakori, hogy a nő azt mondja védekezik de mégsem? Hogyan derülhet ki, ha ez történik? Ha kiderül, a férfinak akkor is kell gyt-t fizetni?

Figyelt kérdés
2012. szept. 18. 07:46
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
77%
Hát előfordulhat.Hogy hogyan derül ki,hogy mégsem? :) Úgy hogy terhes marad.És igen,ha bebizonyítja,hogy tiéd a gyerek,akkor kötelező gyerektartást fizetni.Mégis hány éves vagy...?
2012. szept. 18. 07:49
 2/26 anonim ***** válasza:
79%

Hát nézz szét, mennyi olyan nő van, aki már túl van ezen! Összejött a gyerek, eljátszották az áldozatot (vagy talán azt sem), és most egyedül nevelgetik az óhajtott gyermeket, a pasit meg rögtön el is üldözték, gyerektartást meg behajtják rajta. Nagyon sok ilyen van.

Ezért ha nem akarsz még gyereket, akkor legyél észnél te magad, és tudd, hogy mit csinálsz, különben gyakorlatilag teljesen jogos a követelésük.

Azt nem várhatod el, hogy abortuszra menjen, mert az későbbi gyerekvállalását lehetetlenné is teheti.

De ha összejött, abban neked is szereped van, így követelhet.

Védekezz te is, minimum egy óvszerrel. Aztán vigyázz, hogy az örökítőanyagod ne maradjon a nő közelében, miközben alszol, mert állítólag ahhoz is folyamodtak már trükkös leányok... Szóval kiöblíteni csap alatt és úgy kidobni!

2012. szept. 18. 08:01
 3/26 anonim ***** válasza:
69%
sokan teszik így,ha romokban van szinte egy kapcsolat,aztán a gyerekkel akarják visszaédesgetni a palijukat,majd a végén egyedül marad az áldozatot játszó nőci a gyerekkel,az apuka meg tejelhet havonta
2012. szept. 18. 08:13
 4/26 anonim ***** válasza:
77%
Ha még csak most feküdtél le vele először akkor nem ismerheted annyira. Nő vagyok, így "magam ellen beszélek", de sajnos a volt párommal megcsinálta ezt egy kis ribi. Csak el akarta magát tartatni, így azt mondta gyógyszert szed. Aztán amikor összejött a baba csinált egy mű balhét, hogy ne találkozzanak. Amikor már nem lehetett elvetetni a babát akkor beállított hogy terhes. A mai napig úgy érzem hogy kitaposnám a belét ha találkoznék vele. Pedig már évekkel ezelőtt történt az eset.
2012. szept. 18. 08:20
 5/26 anonim ***** válasza:
74%

Hát sajnos gyakrabban fordul elő mint azt gondolnák. Van olyan nő, aki direkt csinálja, pl. édesapámnak a szeretője. 3 hónap mulva szül a ........, és édesanyám ebből mit sem sejt:-(

Őszintén megmondom, hogy így 32 évesen nem vágyom egy öccsre de már megvan és mit tehetnék?! Nem szólhatok bele édesapám cselekedeteibe mert csak a viszonyunk romlana meg.

2012. szept. 18. 08:22
 6/26 anonim ***** válasza:
66%

Egyetértek az előző válaszolókkal.

Nő vagyok és bizony a mi oldalunkon sem mindenki ártatlan angyalka.

Becsúszott gyerek létezik mert 100% védekezés csak az, ha összeszorítod a térded, nekem a második gyerek így lett, na de az már házasságban az első után és hosszú történet hogy hogyan. Előfordulhat a terhesség véletlenül is, de azért van bőven nőtársam, aki egy picinykét rásegít...

Hogy derülhet ki, hogy tényleg mesterkélt vagy véletlenül jött össze a gyerek? Úgy hogx bevallja. És igen, akkor is kell gyerektartást fizetni.

Ismerős férfi épp ezért mindig használ óvszert, akkor is, ha a partnere esküdözik, hogy gyógyszert szed és a produktumot maga húzza le a vécén. Eddig nem is palizta be senki gyerekkel...

2012. szept. 18. 08:30
 7/26 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem gyakori. Rengeteg nő van, aki még mindig azt hiszi, ha szül egy gyereket, magához kötheti a kapcsolatból kilépni készülő pasit. Vagy aki nem akar dolgozni, csak otthon babázgatni évekig. És hiába mondja a férje, h nem tudunk több gyereket eltartani a nő akkor is "megoldja", h legyen. Vagy amit mások is írtak, h a pasit kirúgni, gyerektartást felmarkolni. Az okok változatosak, h ki miért folyamodik ilyen aljassághoz. Volt egy hír a tv-ben régebben egy börtönben ülő nőről, akinek egy börtönőr szerzett spermát, amivel megtermékenyítette magát, és mivel szült, nem ítélhették halálra.

A gyerektartást fizetned kell, ha kiderül, h a gyerek tőled van.

29N

2012. szept. 18. 09:02
 8/26 anonim ***** válasza:
74%

Nem tudom, lehet én vagyok rosszmájú, de elképesztő mennyiségű "baleset" történik, ha csak végig olvasom az itt feltett kérdéseket. Vagy itt gyűlik össze az az 1-2% akiknek nem használ a fog.gátló, vagy tényleg ennyire megbízhatatlan védekezési eszköz, amit nem hiszek el. Jómagam évek óta szedek gyógyszert és érdekes módon még sosem volt problémám. Előtte amikor óvszerrel védekeztem akkor sem. Mondjuk nem tagadom, volt hogy eseményutánit kellett íratnom (kiszakadt gumi), de még mindig ez a kisebb rossz azt hiszem.

Szóval az előző hozzászólókkal egyet kell, hogy értsek és kiindulva a fent leírtakból elhiszem, hogy gyakori bizonyos körökben, hogy azt hazudják védekeznek és mégsem. Eltekintve egy-két esettől, amit elhiszek, hogy "véletlen", nem gondolnám, hogy annyira lehetetlen védekezni. És hogy ilyenkor mi történik? Hát nyilván aki így "véletlenül" esett teherbe nem olyan hülye, hogy elmondja, apuka sejtheti, de tenni ugye nem tud ellene. Gyt-t pedig fizetni kell, mert az ő gyereke. Akkor is, ha egyoldalú döntés volt a gyerekvállalás. Persze lehet azon vitatkozni, hogy ki-kinek miért hisz, de alap esetben nem úgy működik egy kapcsolat, hogy a másik minden kijelentését megkérdőjelezzük és eleve abból indulunk ki, hogy hazudik. Viszont aki egy éjszakás kaland után lesz szülő azt valahogy nem tudom sajnálni, csak a gyereket.

2012. szept. 18. 09:08
 9/26 anonim ***** válasza:
72%

8: amíg gyógyszert szedtem, nekem se jött össze gyerek, de amikor szoptattam az elsőt, nem menstruáltam hónapokig, orvos havonta ultrahangozott más probláma miatt és állította, hogy nem eshetek teherbe (mindezt a férjem tudta), aztán mégis megtörtént. Na persze ha nagyon nem akartunk volna még egyet, akkor másképp állunk a védekezéshez.

Viszont ismerek nőket, akik egészségügyi probléma miatt nem szedhetnek fogamzásgátlót. Aztán jön a pasi, aki kijelenti, hogy akor húz óvszert, ha a nők is zuhanysapkában mosnak hajat és esküdözik, hogy időben kihúzza.... aztán meg meg van lepve, hogy mitől lett terhes a barátnő. Szóval a véletlenek egy részében van egy kis felelőtlenség is.

2012. szept. 18. 09:20
 10/26 anonim ***** válasza:
60%

Elég gyakori, és amint látom, ismét növelni akarja a statisztikákat..

Csak nem te vagy az a 37 éves nő, akinek a 45 éves férje közölte, hogy nem akar gyereket??

2012. szept. 18. 09:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!