Szerintetek mennyire gyakori, hogy a nő azt mondja védekezik de mégsem? Hogyan derülhet ki, ha ez történik? Ha kiderül, a férfinak akkor is kell gyt-t fizetni?
Kedves utolsó, mint láthatod nem azt mondtam, hogy egyáltalán nincs véletlen, de az itt (mármint az oldalon) felvázolt esetek néha elég hajmeresztőek. (persze ő szedi a gyógyszert rendesen, mikor éppen eszébe jut, csak ez ugye nem publikus és társai)
Amit te írsz az sincs homlokegyenest összeütközésben a véleményemmel. Ugyanis neked orvos mondta mit mondott, nem kételkedem benne és nyilván nem kérdőjeleztem volna meg a helyedben az állítása igazát. Bár azt is írod, hogy ha nagyon nem akartatok volna kis tesót máshogy álltok a dologhoz. Ez nyilván nem esik bele a hopp "véletlenül" mégis terhes lettem kategóriába, mivel a férjeddel mindketten tudtátok, hogy mit miért csináltok.
Az meg, hogy valaki nem szedhet gyógyszert és elhiszi a "majd időben kiveszem" című dumát, hát hogy őszinte legyek egyik felet sem tudom sajnálni. Felnőtt emberek tudják, hogy hogyan készül egy baba, ha ennyi a felelősség érzet mindkét fél részéről, nincs min elmélkedni, egyék meg amit főztek. (itt megint csak külön kategóriába esik nálam az, ha nem bánnák ha mégis összejön a baba)
elég gyakorinak mondható. igen, többnyire azért csinálják a nők, h magukhoz láncolják a asit egy düledező kapcsolatban. nem mindig lesz válás/szakítás a vége. sajnos közelről ismereke egy párt, akik csak emiatt együtt maradtak. szomorú nézni. mindkét fél kimondta már töbsször is, h az egyetlen dolog, ami egymás mellett tartja őket, az a kislányuk. ha ő nem lenne, már évekkel ezelőtt vége lett volna. nincsenek nagy veszekedések, inkább csendes közöny. a gyerek most még nem érzi, de később biztosan leesik neki a tantusz
a gyerektartást nem azért fizeted, mert a baba tervezett volt, hanem azért, mert a baba a tied.
Szerintem itt a pasi majdnem ugyanannyira hibás lehet,azért teherbe esni nem olyan egyszerű tehát az óvszerről levakart sperma mekkora sületlenség...őszintén ennek mennyi az esélye?!Valószínűleg nem elsőre esik teherbe egy nő,az nagyon ritka.
Különbséget kell tenni tartós párkapcsolat és futó kaland között ebben az esetben!
Nem véletlenül optimális bizalmas kapcsolat után elkezdeni a szexuális életet,igaz?!
Akkor is ezt mondod, ha a nő állítólag fogamzásgátlót szed, aztán kiderül, hogy mégsem?
Nem olyan könnyű tabletta mellett teherbe esni- akinek sikerül, vagy rossz tabit írtak neki fel, vagy nem szedi rendszeresen, esetleg hasmenése volt vagy hányt és nem kalkulálta bele, hogy ez csökkenti a tabi hatékonyságát.
Hmm akkor ezek szerint nem is olyan ritka.
Nekem legjobb barátom bátyját vezették meg, a csaj smsben írta meg, h bukta.
A legjobb h ennek ellenére fizetnie kell majd a gyerektartást.
De a használt gumi is veszélyes, fel lehet húzni fordítva egy vibrátorra aztán csak szépen fel kell dugni.
Kollégám barátja így "ejtette" teherbe a barátnőjét.
Én erre azt mondom: csak azt lehet bepalizni, aki hagyja magát!
Aki semmiféleképpen nem akar gyereket, az NE hárítsa át a védekezést a nőre! Ne derogáljon neki "zokniban lábat mosni". Húzza csak fel az óvszert minden alkalommal! Akkor nincs sírás, rívás.
Egy gyerekhez két ember kell. Ügyeskedhet, próbálkozhat akárhogy egy nő, ha nincs pasi a közelben, nem lesz (természetes úton) gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!