Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire gyakori,...

Szerintetek mennyire gyakori, hogy a nő azt mondja védekezik de mégsem? Hogyan derülhet ki, ha ez történik? Ha kiderül, a férfinak akkor is kell gyt-t fizetni?

Figyelt kérdés
2012. szept. 18. 07:46
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
42%

Kedves utolsó, mint láthatod nem azt mondtam, hogy egyáltalán nincs véletlen, de az itt (mármint az oldalon) felvázolt esetek néha elég hajmeresztőek. (persze ő szedi a gyógyszert rendesen, mikor éppen eszébe jut, csak ez ugye nem publikus és társai)

Amit te írsz az sincs homlokegyenest összeütközésben a véleményemmel. Ugyanis neked orvos mondta mit mondott, nem kételkedem benne és nyilván nem kérdőjeleztem volna meg a helyedben az állítása igazát. Bár azt is írod, hogy ha nagyon nem akartatok volna kis tesót máshogy álltok a dologhoz. Ez nyilván nem esik bele a hopp "véletlenül" mégis terhes lettem kategóriába, mivel a férjeddel mindketten tudtátok, hogy mit miért csináltok.

Az meg, hogy valaki nem szedhet gyógyszert és elhiszi a "majd időben kiveszem" című dumát, hát hogy őszinte legyek egyik felet sem tudom sajnálni. Felnőtt emberek tudják, hogy hogyan készül egy baba, ha ennyi a felelősség érzet mindkét fél részéről, nincs min elmélkedni, egyék meg amit főztek. (itt megint csak külön kategóriába esik nálam az, ha nem bánnák ha mégis összejön a baba)

2012. szept. 18. 09:34
 12/26 anonim ***** válasza:
64%

elég gyakorinak mondható. igen, többnyire azért csinálják a nők, h magukhoz láncolják a asit egy düledező kapcsolatban. nem mindig lesz válás/szakítás a vége. sajnos közelről ismereke egy párt, akik csak emiatt együtt maradtak. szomorú nézni. mindkét fél kimondta már töbsször is, h az egyetlen dolog, ami egymás mellett tartja őket, az a kislányuk. ha ő nem lenne, már évekkel ezelőtt vége lett volna. nincsenek nagy veszekedések, inkább csendes közöny. a gyerek most még nem érzi, de később biztosan leesik neki a tantusz

a gyerektartást nem azért fizeted, mert a baba tervezett volt, hanem azért, mert a baba a tied.

2012. szept. 18. 09:36
 13/26 anonim ***** válasza:
69%
Én mondjuk nő létemre kötelezném ezeket a nőket, hogy oké, átvágták a "párjukat" (azért idézőjeles, mert jó érzésű ember pont a párjával nem tesz ilyen disznóságot..), akkor most bizony mondjanak le a gyerektartásról, a kéthetente levő látogatásokról, a közös felügyeletről, a gyermek segítéséről mert a férfi nem akarta, a nő pedig durván félrevezette őt!!
2012. szept. 18. 09:39
 14/26 anonim ***** válasza:
42%

Szerintem itt a pasi majdnem ugyanannyira hibás lehet,azért teherbe esni nem olyan egyszerű tehát az óvszerről levakart sperma mekkora sületlenség...őszintén ennek mennyi az esélye?!Valószínűleg nem elsőre esik teherbe egy nő,az nagyon ritka.

Különbséget kell tenni tartós párkapcsolat és futó kaland között ebben az esetben!

Nem véletlenül optimális bizalmas kapcsolat után elkezdeni a szexuális életet,igaz?!

2012. szept. 18. 09:50
 15/26 anonim ***** válasza:
55%

Akkor is ezt mondod, ha a nő állítólag fogamzásgátlót szed, aztán kiderül, hogy mégsem?

Nem olyan könnyű tabletta mellett teherbe esni- akinek sikerül, vagy rossz tabit írtak neki fel, vagy nem szedi rendszeresen, esetleg hasmenése volt vagy hányt és nem kalkulálta bele, hogy ez csökkenti a tabi hatékonyságát.

2012. szept. 18. 09:52
 16/26 anonim ***** válasza:
32%

Hmm akkor ezek szerint nem is olyan ritka.

Nekem legjobb barátom bátyját vezették meg, a csaj smsben írta meg, h bukta.

A legjobb h ennek ellenére fizetnie kell majd a gyerektartást.

De a használt gumi is veszélyes, fel lehet húzni fordítva egy vibrátorra aztán csak szépen fel kell dugni.

Kollégám barátja így "ejtette" teherbe a barátnőjét.

2012. szept. 18. 09:58
 17/26 anonim ***** válasza:
70%
Egyáltalán nem tartom ezt korrekt dolognak egy nőtől, de azért valljuk be, baleset bármikor bekövetkezhet, bármelyik védekezés mellett, és ha a pasi arra képes, hogy megdugjon valakit, akkor bizony vállalnia kell azt is, hogy abból gyerek is lehet! Két ember kell hozzá. Ha egy nőnek számítania kell arra, hogy 1 éjszaka után otthagyják, terhesen otthagyják, gyerekkel otthagyják, akkor a pasik meg számítsanak arra, hogy így vagy úgy befigyelhet egy gyerek. Nem a másikra kell mutogatni! Benne voltál, ott voltál, részt vettél benne? Akkor a te felelősséged.
2012. szept. 18. 11:27
 18/26 anonim ***** válasza:
79%

Én erre azt mondom: csak azt lehet bepalizni, aki hagyja magát!

Aki semmiféleképpen nem akar gyereket, az NE hárítsa át a védekezést a nőre! Ne derogáljon neki "zokniban lábat mosni". Húzza csak fel az óvszert minden alkalommal! Akkor nincs sírás, rívás.

Egy gyerekhez két ember kell. Ügyeskedhet, próbálkozhat akárhogy egy nő, ha nincs pasi a közelben, nem lesz (természetes úton) gyerek.

2012. szept. 18. 11:32
 19/26 anonim ***** válasza:
86%
Én megdöbbenve olvastam itt több ilyen esetet. Nekem is történt ilyen az ismerősi körömben, és nem gondoltam volna, hogy ez ilyen gyakori. Ott is a lány azt hazudta, hogy védekezik, és én nem a pasit hibáztatom azért, mert ő ezt nem kérdőjelezte meg. Báááár, egy kicsit mégis, de ez hosszú lenne. Ettől függetlenül gusztustalan dolognak tartom, ugyanúgy, ha egy pasi a terhes barátnőjét faképnél hagyja. Képtelen vagyok ezekkel a dolgokkal azonosulni. És azt is nehezen képzelem el, hogy egy ilyen nőből, aki átverve a társág esik teherbe, egyáltalán jó anya lehet. De cáfoljatok meg!
2012. szept. 18. 11:38
 20/26 anonim ***** válasza:
75%
Sose bízz meg a nőkben védekezés terén és mindig használj óvszert.
2012. szept. 18. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!