Téged zavar, ha a barátod más nők képeit lájkolgatja facebookon?
Engem nagyon! De hiába mondom neki nem érti meg.
Lassan kiábrándulok belőle, pedig nem is vagyunk tinik!
Ő/26 Én/22
Sima, normális képek lájkolása nem zavar!
Fehérneműs, csücsörítős stb képek lájkolása nagyon zavar!
...és ha valami pucér csaj van a tv-ben, akkor le is kell sütnie a szemét!
Nehogy már más nőt nézzen a szemét.
Inkább kinyomom a szemét.
Az utcára is csak csukjában mehet ki!
Amúgy mennyivel macerásabb az, hogy folyamatosan fenntartsa valaki a párja érdeklődését,
mint megtiltani, hogy más fotóira rá merészeljen nézni...
Kölcsönösen nem teszünk ilyesmit, meg is beszéltük.
Nekem nagyjából ez azzal egyenlő, hogy megbámul mindenki szeme láttára egy másik nőt, és még meg is jegyzi, hogy milyen csinos/szexi, stb. Vannak olyan párok, akiknél ez teljesen normális, meg belefér, nálunk viszont nem, és szerencsére mindketten így látjuk jónak.
Nekünk nem ér annyit egy lájk, hogy sértődést/rossz érzést váltsunk ki a másikból.
Ettől mi nem vagyunk sem birtoklóak, sem önzőek, sem betegek(az eszem megáll), egyszerűen tekintettel vagyunk egymásra, mert tudjuk, mi az, ami rosszul esne a másiknak. És ha már párkapcsolat, akkor egyformán és kölcsönösen figyelembe vesszük a másik kéréseit, igényét.
zavaró a szinte meztelen " gyere tégy magadévá "tipusú képek lájkolása. Nekem is rosszul esne. Erre tényleg azt jelenti számomra a lájk gomb, hogy megd.gnálak.
Tapasztaltam már, hogy amikor rámhajtott egy pasi, képeim, vagy posztjaim lájkolásával kezdte. Aztán ha koppintottam, másik sajjal csinálta ezt, össze is jöttek pár héten belül, tehát vaaaan aki így udvarol, ezért tényleg rémisztő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!