Téged zavar, ha a barátod más nők képeit lájkolgatja facebookon?
Engem nagyon! De hiába mondom neki nem érti meg.
Lassan kiábrándulok belőle, pedig nem is vagyunk tinik!
Ő/26 Én/22
"Lehet gyerekes vagyok, de elvárnám, hogy az én párom csak az én képeimet lájkolja."
Azért ez tényleg nagyon erős túlzás.
Amúgy meg attól függ. Ha a pasidnak ilyen mélyen dekoltált, fürdőszobai tükörbe csücsorítős, önmagát fotózói barátnői vannak, akik ezeket a remekeket teszik fel és a párod ezeket lájkolja, az tényleg kicsit szánalmas mindkét fél részéről. de azért nem csak ilyen lájk létezik. az én párom rengeteg nőismerősének a képét lájkolja, de azokban mindig van mögöttes tartalom: részt vett egy rendezvényen, ami mondjuk sportteljesítmény, olyan helyre utazott, ahol ő is volt már és jól érezte magát vagy direkt béna szerelésben, álmosan, kialvatlan szemekkel szerepel a fotón, esetleg poénos, meghökkentő, cuki stb. szerintem ezzel semmi gáz nincs, sőt, erre (is) van a fb. többek között én is ilyen képeket lájkolok, sosem szólt még.
tegnap 23:56 Köszönöm!
Végre valaki, aki megértette milyen képekről is van szó.
És nálam már az is kiveri a biztosítékot, hogy ilyen nő ismerősei vannak, (mert a szemembe ezek a nők olcsók és közönségesek)...barátom meg még lájkolja is a képeiket.
Most mindenki úgy állított, be mintha egy elviselhetetlen hisztérika lennék és a semmiből csinálnék problémát.
Azért nem részleteztem eddig, hogy milyen képekről van szó mert úgy gondoltam egyértelmű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!