Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálljak, ha anyám...

Mit csinálljak, ha anyám (erős gyanúm szerint) bekamerázta a szobámat?

Figyelt kérdés

2012. szept. 16. 20:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha valamit meg akarsz beszélni vele, de soha nem figyel rád, itt a lehetőség. Élvezete sem lesz benne, ha látja, hogy tudsz róla.
2012. szept. 16. 21:31
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Menj dokihoz. Ez azért durva.

Ha mégis találsz kamerákat akkor anyukádat vidd dokihoz.

Bocsi, de itt valaki ne komplett :D:D:D

2012. szept. 16. 22:52
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Először is feltűnés nélkül keresd meg a kamerákat.

Ha tényleg vannak, akkor írd fel nagy betűkkel 1-1 papírra, hogy "jól esik, hogy így bízol bennem", és helyezd a kamerák elé. Vagy pedig csak keresd meg valami doki elérhetőségét, és azt írd fel a papírra.

Ha nagyon nem találod meg a kamerákat, mégis vannak, akkor a felvételen látni foga, hogy keresed. (Ez nem tudom, ebben a helyzetben jó-e.)

Ha azért nem találod őket, mert nincsenek, akkor valamit nagyon túlgondolsz.

2012. szept. 16. 23:06
 14/21 anonim ***** válasza:
97%

Miért gondolod ezt?

Szerintem is keresd meg, de ne feltűnően.

2012. szept. 17. 10:01
 15/21 A kérdező kommentje:
Abból gondolom, hogy csak fél tízig enged gépezni, ha pedig tovább gépezem, akkor másnap szóvá teszi. Csak ő egy másik szobában van, ráadásul a kis tévéjét mindig ponban fél tízkor teszi le, mikor éppen én is kikapcsolom a gépem. De segítenél elmondani, hogy hogyan találjam meg a kamerákat?
2012. szept. 17. 22:06
 16/21 anonim ***** válasza:
91%

Látja a fényt kiszűrődni a küszöb alatt, hallja a hangokat stb., nem egy nagy etwas észrevenni, hogy valaki gépezik egy bezárt szobában, ehhez nem kell kamera.

De ha attól nyugodtabb vagy, egyszerűen vizsgáld át a szobádat centiről centire.

2012. szept. 17. 22:14
 17/21 anonim ***** válasza:
91%
Ez még egy kicsit sem utal bekamerázásra, ne butáskodjál már. Üldözési mániád van.
2012. szept. 17. 22:19
 18/21 anonim ***** válasza:
90%

Hát ez ez elég érdekesen hangzik. :D

Miért nem kérdezel rá, valahogy így: "Hmm...Anya, figyelj már, véletlenül nem kameráztad be a szobámat? Csak úgy kérdezem..."

2012. szept. 18. 20:34
 19/21 anonim ***** válasza:
98%
Ennél egyszerűbb: "Anyu, te a másik szobából hogyan látod, hogy én meddig vagyok fenn?"
2012. szept. 19. 12:04
 20/21 anonim ***** válasza:
55%
Találtál vmit? Én a karnisnal a függöny felett néznék szét. Ha van nagy sűrű virág v növény abban is. Egyszerűbb ha megkérdezed nem??'
2012. szept. 19. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!