Van itt olyan aki kint élt külföldön de haza kényszerült nem saját hibájából?
Az a helyzet hogy kint dolgoztam külföldön de ért egy kis baleset így asajnos haza kellett jönnöm mert a munkáltató nem tudott rám várni a betegségem alatt...
Most ott kint nem találok munkát már 3 hónapja sajnos,de mennék vissza én nem terveztem hogy haza jövök,Hozzá szoktam az ottani élethez és most nekem ez így tudom urán hangzik de nagyon nagy vissz lépés az életemben....
Nem tudom mit tegyek de itthon már nem tudnék beilleszkedni,tudom ez is hülyén hangzik de én már megszoktam az ottani embereket és mentallítást.Ki mit csinálna ilyen helyzetben?
csak rá katintasz a kivánt helységre és találsz
ma 23:14
Köszi ezt pont ismerem!:)
Jó pár ilyet ismerek,meg elküldtem egy csomó helyre de egyenlőre semmi reakció.Addig nem akarok vissza menni amíg nincs biztos helyem.
indeed jobs.de
Itt is találsz de ez már németország.Itt nagyon sok állás hirdetés van.Plusz van olyan lehetöség fel teszed a bewerbungod és a lebenslaufod lehet maga a firma ir neked akinek megteszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!