Miért nem sepreget mindenki a saját háza táján?
Szia!
Lerágott csont, de miért érdekel téged más véleménye?
A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van belőle..
Ha a párod tudja a múltadat és vállalta veled a jövőjét, akkor magasról, és hígan tegyél rá mit mondanak.
Beszélj a pároddal és közöld vele, hogy óvatosan kérje meg ismerőseit, rokonait, hogy álljanak le ezekkel a megjegyzésekkel.
Én elvált ember vagyok, új kapcsolatban. A párom nővére is hasonlóan viselkedett. Megpróbálta lebeszélni a páromat rólam a hátam mögött. A párommal elbeszélgettem, majd a nővérével is, és felsoroltam róla azokat, amiket én tudok róla a huga által. Maradjunk annyiban, hogy azóta Ő nyújtja puszira a pofiját, ha találkozunk, és rólunk teljes a csend..
A lényeg: első lépést a párodnak kell megtenni;
A másodikat neked, és a továbbiakat is.
Remélem segítettem!
Ja, és hogy teljes legyen a kérdésre a válasz:
Vagy irigyek, vagy nincs jobb dolguk, hogy veletek foglalkoznak, ne figyelj oda!
A válasz egyszerü:)ne foglalkozz velük!a te életed,ugy leszel boldog ahogy te szeretnél:D
(Zsoka)
Nekem is mondogatták, amikor az elsővel jártam, pedig nem akartam hozzá menni.
Az az igazság, hogy másnak könnyebb prédikálni, mint a saját udvarunkat rendbe tenni.
Unokatesód meg talán féltékeny, hogy ő neki nem jut ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!