Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? 12 éves vagyok és...

Mit tegyek? 12 éves vagyok és az anyám nem enged sehova szó szerint sehova és így tök rosszul érzem magam magyarul:szabadság!

Figyelt kérdés
2009. júl. 30. 20:02
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Szerintem az lenne a normális, ha a barátaival lehetne, de bizonyos feltételekkel. Pl csak délután, ott ahol a szülei tudják, hogy biztonságban van. Ha időbe hazajön és nem hazudik meg csavarog, akkor mehet máskor is, ha megteszi akkor nem! Pl bartaival focizni vagy barátnőkkel bicózni (bocsi nemtom h fiú vagy e vagy lány mert nem olvastam végig a kommenteket) Vagy elengedheti vmelyik osztálytársához, aztán következőre jöhet a haverja. Közösen elmehet a család piknikezni, bicózni akár más családokkal is. Este meg tűzés befelé a szobába tvzni vagy esetleg számítógépezni.

Sztem ez így normális, nem lehet egész nap kockulni...

Viszont kedves kérdező, ha te diszkóba/szórakozóhelyekre akarsz járni, vagy éjszaka kujtorogni, cigizni piálni, akkor ne csodálkozz ha nem engednek sehova, mert igazuk van!

Ennyi. remélem kielégítő választ adtam.

2009. júl. 30. 21:34
 22/29 anonim ***** válasza:
59%

utolsó vagyok.

végigolvastam a kommenteket, a 20:52es jól mondja. :)

2009. júl. 30. 21:37
 23/29 anonim ***** válasza:
Csak azt nem értem miért van ennyi buta ember?????El sem mondta pontosan mire gondol!
2009. júl. 30. 23:53
 24/29 anonim ***** válasza:
Ja, egyáltalán nem mondta el pontosan, mire gondol, a 20:52-eset én meg egyáltalán nem értem, mi a túróra gondol.
2009. júl. 31. 13:59
 25/29 anonim ***** válasza:
mit nem lehet azon érteni?
2009. júl. 31. 14:10
 26/29 anonim ***** válasza:
én értem mit mond.
2009. júl. 31. 22:47
 27/29 anonim ***** válasza:
62%

Szia,én két hónap múlva 13 éves vagyok,és engem elengednek a szüleim.Ha azt megkérdezem tőlük,bemehetek -e a városba barátaimmal,megengedik.9-re legyek otthon,ennyi.Egyszer-ktészer voltam bulizni,debreceni vagyok,ott a silence,orange,babalu,stb,de csak a tesóimmal,(18 és 20 évesek),vagy uncsimmal(16 éves),szóval mindig tudták,hol vagyok,kikkel vagyok.Nem piáltam,nem drogoztam,nem szexeltem.Pedig kínáltak vodkával,cigivel,jointtal,és a másik nem is érdeklődött irántam,de 12 évesen csak jól akartam magamat érezni azokkal,akiket szeretek,nem vadidegenekkel dugni a parkolóban.Anyu megbízik bennem,és amíg nem hall olyat rólam,hogy bebasztam,vagy nem jöttem haza hajnali kettőre,adig el is enged,persze nem minden második nap.:) Szeretném nem elveszíteni a bizalmát,és szerintem angyon engedékeny,de tudja ,hol a határ.Sok emebr nem értene vele egyet,de tudja,hogy talpraesett lány vagyok,ráadásul nálam idősebbekkel vagyok,akik vigyáznak rám,és persze én is tudok magamra.Azért 12 éves barátnőmmel nem szívesen mennék,könnyen bajba kerülhetünk,sajnos annyi rosszat hallani,nem elég az,ha azt mondom,vigyázok majd.De így azért jobb,nagyobb baráti társasággal.Fiú ügyben is jófejek,nem akadtak ki,mikor bemutattam a 15 éves barátomat,sőt egészen megszerették,és vele is el szoktak engedni.Szex témáról elmondott anya mindent,hogy 14 éves kor alatt bűncselekmény,és ha utána annyira akarom,legalább védekezzünk,de én csak gimi után szeretném elveszíteni,mert nincs kedvem azon izgulni,hogy teherbe estem-e,plusz úgy,hogy református suli,és apukám is ott tanít...Ha a barátom meg nem tud várni,az ő baja,ha nemt isztel ennyire,akkor viszlát.

A te problémádra térve...:D Beszélj velük,mondd meg nekik,nem vagy már kisgyerek,és szeretnél egy kicsit kikapcsolódni,a barátaiddal lenni.Először állapodjatok meg,hogy 5-re itthon léeszel,és ha mindig már hamarabb is otthon leszel,egy idő után megkérdezheted,hogy nem lehetne-e 6,7,....Elhiszem hogy féltenek,de ha látják,hogy tudod intézni a saját dolgaidat,segítesz nekik otthon,érezni fogják,hogy kezdesz felnőni,és szeretnéd próbálgatni a szárnyaidat.Sok szerencsét!:)

2009. aug. 30. 14:19
 28/29 anonim válasza:

ulj le a kis seggedre. mit akrasz hulye szaros 12-evesen?!

Buliba akarsz menni?!

mennyj a jatszoterre anyuddal..

am meg altalaban 12-eves valaki festi is a fejit..

szoval..

2010. máj. 21. 06:11
 29/29 anonim válasza:
Kedves utolsó! : Te meg tegyél egy kis cipzárt a szádra,mert a sz*r sem kiváncsi arra,hogy hogyan tudsz trágárkodni! -.-" Szánalmas! Utálom az iylen embereket! Én speciel 12 évesen utáltam ha taknyosnak sz*rosnak hívtak. Annyira idegesített! :@ De bnőm-et mindig elengedték 12 évesen MINDENHOVÁ!!! Még Pécsen kívülre is mehetett! Sosem szidták le! Ő azt mondta,hogy őt irigyleni kéne,hogy miylen szabad,de nekem a helyébe rossz érzésem lenne,hogy anyámat/apámat egyálltalán nem érdekli,hogy hol vagyok,vigyázok e magamra! :S És így,hogy anyámék megszabták a határt 12 évesen,biztonságban éreztem magam! :) És semmiképp nem akartam máshogy,mivel mikor utoljára 12 évesen ellógtam,egy hajléktalan megtámadott! :S :/ Akkor tökre bekrepáltam,még szerencse volt,hogy gyorsabban futottam! :O De a szívbaj jött rám akkor! És ezt senki lányának nem kívánom!!! (illetve senkinek!)
2010. nov. 10. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!