Mit tegyek? 12 éves vagyok és az anyám nem enged sehova szó szerint sehova és így tök rosszul érzem magam magyarul:szabadság!
Figyelt kérdés
2009. júl. 30. 20:02
1/29 anonim válasza:
Be vagy zärva a häzba? Egesz nap?
2/29 anonim válasza:
Hova akarsz 12 évesen elmászkálni?
3/29 anonim válasza:
Elöbb nőjj fel!!!!! Mi a túrót akarsz csámborogni 12 évesen?! Anyukád helyében még egy sallert is leosztanék, csak a rend kedvéért, ugye?!.::P
4/29 anonim válasza:
látszik hogy nyílik már a csipád,lázadozni van eszetek.hova akarsz elmenni?
5/29 anonim válasza:
Erdekesek vagytok.Nem ertem miert kel rogton ilyen ellenseges lenni.
En 12 evesen bulizni jartam 15-16 evesekkel.Soha semi problema nem volt velem.Nem ittam nem cigiztem nem szexeltem.Soha egyiket sem ki sem probaltam.Csak buliztam.Ennyi.
Ugyis le leszek pontozva;)
6/29 anonim válasza:
megnyugtatlak: engem 15 évesen alig engedett el 7ig.........
7/29 anonim válasza:
Nem biztos, hogy bulikba kéne járkálnia, nem tudjuk, hova akar menni. De ha a barátaihoz sem engedik el, az gáz.
8/29 anonim válasza:
Miért kell ezen kiakadni???
Lehet,hogy napközben szeretne elmenni kicsit a barátnőivel,sétálni,strandolni,vagy beülni egy üditőre!
Nem értem miét van szegény leoltva...:SSS
10/29 anonim válasza:
Jahh, jött a sok hülye sablonos "milyen hülye a mai fiatalság" meg "ostoba tinicsajok" szöveg... Amúgy szerintem semmit nem tudsz tenni. Mármint velem is szigorúak, és semmit se tehetek ellene. Szerencsére már 18 vagyok, így kirepülhetek a családi fészekből. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!