Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? 12 éves vagyok és...

Mit tegyek? 12 éves vagyok és az anyám nem enged sehova szó szerint sehova és így tök rosszul érzem magam magyarul:szabadság!

Figyelt kérdés
2009. júl. 30. 20:02
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
86%
sablonos duma annak,akit érint :) nekem is sablonos volt mikor tini voltam,teljesen kiakadtam.aztán anyuka lettem,és bizony esz a fene,hogy a gyerekeimet meddig,kivel,hogyan is engedhetem el...különösen a mai világban iszonyú nehéz nyugodt szívvel elengedni akár a szomszédba is.de nem várhatom el egy 12 évestől hogy ezt megértse :(((
2009. júl. 30. 20:29
 12/29 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2009. júl. 30. 20:37
 13/29 anonim válasza:
46%

K*rva anyját annak aki leoltotta a kérdezőt!

12 évesen rohadtul nem kell bent a szobába rohadnia szegény gyereknek ki kéne engedni játszani vagy bármi...

Mond meg a szüleidnek/anyukádnak hogy szeretnél elmenni mint a többi gyerek nem kell félteni stb...aztán csak kienged a barátaiddal...Remélem le pontoztok...sőt remélem bannnolva is leszek.

2009. júl. 30. 20:39
 14/29 anonim válasza:
59%

Szerintem 12 évesen nemnagyon kéne mászkálni elfele.

Várj még pár évet...

2009. júl. 30. 20:43
 15/29 anonim ***** válasza:
84%

Persze, akkor kockuljon egész nap a szobájában, mert az oly egészséges.

Szerintem a kérdező nem vad éjszakai bulikra gondolt, hanem hétköznapi lógásokra a barátokkal.

Viszont ez csak a szülőkön múlik. Megértem, hogy féltenek, de azért nem kell túlzásokba esni... ezt beszéld meg velük!

2009. júl. 30. 20:48
 16/29 anonim ***** válasza:
90%
de azért elárulhatnád hova szeretnél menni, mert így csak olyan válaszok fognak érkezni, hogy minek akarsz menni. Mondjuk az én uncsitesóm 11 éves és lány szal csak 1 év a különbség, de elképzelni sem tudom, hogy elmegy valahova. Esetleg bnőjéhez elviszik, dehogy egyedül menjen vhaova az kizárt.
2009. júl. 30. 20:52
 17/29 anonim ***** válasza:
91%

Amikor én 12 éves voltam (most 22 vagyok) nyáron, és hétvégén, mindennap kinnt játszottam az utcán a környékbeli lányokkal. Görkorcsolyáztunk, bicikliztünk, versenyeket rendeztünk a magunk módján. Ezt, hogy ennyire kiengedi a gyerekét, minden szülő nyugodt szívvel megteheti. Ha nem engedi anyukád hogy napközben barátnőzz, játssz, akkor ülj le vele és beszéld meg! Hívd át te is magatokhoz a barátnőidet, mert ha anyukád jobban megismeri őket, akkor ő is szívesebben fog elengedni téged őhozzájuk, sőt, talán még ő is elmegy veled hogy a barátnőid anyukáival megismerkedjen.

Én úgy gondolom, hogy egy 12 éves kislánynak ennél nagyobb szabadságra egyáltalán nincs szüksége. Lehet naív vagyok, de merem feltételezni, hogy remélhetőleg a kérdező is ilyesmire gondolt, nem pedig bulizásra, mert az még neki egyértelműen nem való.

2009. júl. 30. 20:52
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
12 évesen én még kinnt fociztam az utcán a többi gyerekkel, engem se engedtek sehova.13 évessen már érdekelt egy csomó dolog, és már nem fociztam kinnt az utcán, lógtam a 16 éves tesómon.Ez 12 éve volt, azóta változtak dolgok mondjuk.Megnézem a 12 éveseket, úgy néznek ki, mint a 16 éves csajok,a 16 évesek pedig 20-nak festenek.Előbbre vannak jóval, és ha egy 12 éves fagyizni szeretne az utcában lévő fagyizóban, kérje meg anyut és aput, hogy vasárnap délután had sétáljon el a szomszéd kislánnyal max. 1 órára.24/L
2009. júl. 30. 20:53
 19/29 anonim ***** válasza:
75%
20:52-es jó a szó!!
2009. júl. 30. 20:55
 20/29 A kérdező kommentje:
persze nem éjszakázásokra gondoltam!
2009. júl. 30. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!