Mit tegyek? 12 éves vagyok és az anyám nem enged sehova szó szerint sehova és így tök rosszul érzem magam magyarul:szabadság!
K*rva anyját annak aki leoltotta a kérdezőt!
12 évesen rohadtul nem kell bent a szobába rohadnia szegény gyereknek ki kéne engedni játszani vagy bármi...
Mond meg a szüleidnek/anyukádnak hogy szeretnél elmenni mint a többi gyerek nem kell félteni stb...aztán csak kienged a barátaiddal...Remélem le pontoztok...sőt remélem bannnolva is leszek.
Szerintem 12 évesen nemnagyon kéne mászkálni elfele.
Várj még pár évet...
Persze, akkor kockuljon egész nap a szobájában, mert az oly egészséges.
Szerintem a kérdező nem vad éjszakai bulikra gondolt, hanem hétköznapi lógásokra a barátokkal.
Viszont ez csak a szülőkön múlik. Megértem, hogy féltenek, de azért nem kell túlzásokba esni... ezt beszéld meg velük!
Amikor én 12 éves voltam (most 22 vagyok) nyáron, és hétvégén, mindennap kinnt játszottam az utcán a környékbeli lányokkal. Görkorcsolyáztunk, bicikliztünk, versenyeket rendeztünk a magunk módján. Ezt, hogy ennyire kiengedi a gyerekét, minden szülő nyugodt szívvel megteheti. Ha nem engedi anyukád hogy napközben barátnőzz, játssz, akkor ülj le vele és beszéld meg! Hívd át te is magatokhoz a barátnőidet, mert ha anyukád jobban megismeri őket, akkor ő is szívesebben fog elengedni téged őhozzájuk, sőt, talán még ő is elmegy veled hogy a barátnőid anyukáival megismerkedjen.
Én úgy gondolom, hogy egy 12 éves kislánynak ennél nagyobb szabadságra egyáltalán nincs szüksége. Lehet naív vagyok, de merem feltételezni, hogy remélhetőleg a kérdező is ilyesmire gondolt, nem pedig bulizásra, mert az még neki egyértelműen nem való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!