Lányok, ti elhagynátok azért a pasitokat mert megkopaszodott?
nem bizti h ürügy volt...vannak ilyen felszines emberek...lehet, hogy ennyi az egyszerü magyarázat...túl felszines...aztán kitudja...csak ő...
23L
Most meg leszek kövezve, de nekem is fontos, hogy egy férfinak dús, erős szálú haja legyen, szóval nem biztos, hogy ürügy volt, és szerintem nem is felszínes a csaj. Érdekes, amikor egy nő írja itt, hogy felszedett néhány kilót, akkor meg megy az oltás, hogy "fogyj le, mert nem kövéren szeretett beléd a párod". Az ember nem tehet arról, milyen ízlése van.
Mentségemre szóljon, hogy nekem elég vékony szálú hajam van, és egész gyerekkoromtól kezdve hallgatnom kellett anyám sopánkodását miatta (pici koromban, amikor mosta a hajam, amikor fésülte, amikor vágta, mindig jött a "kár, hogy ilyen vékony hajad van", amikor fodrászhoz mentem, akkor jött a "csoda, hogy valamit ki tudott hozni ebből a gyenge vacak hajadból", ez elültethetett bennem valami fixációt a dús haj iránt...) Ettől függetlenül sok kopasz(odó) férfit ismerek, aki boldog kapcsolatban él, és sok barátnőm mondta már kopasz fiúra, hogy de jó pasi, szóval 100% hogy ők is megtalálják a párjukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!