Lányok, ti elhagynátok azért a pasitokat mert
megkopaszodott?
Dehogy :D a páromnak már akkor se volt dús haja, amikor összejöttünk, azóta még ritkább, de imádom ^^ 23/N
2012. szept. 13. 11:10
Ez hülyeség! Párom kopaszodik, de mégis imádom a "csillogó" kis fejét :D
Szerintem a csajod csak kitalált valami mondvacsinált idiótaságot, mert félt bevallani az igazi okot.
2012. szept. 13. 11:14
Azert kulonbség egy kopaszra borotvalt fej,agy egy teljesen csupasz...én szemely szerint undorodom az utobbitól (ne haragudj kérdező,nyugi van aki arra bukik) vagy valami ilsmi lehetett a baratnődnél,vagy tényleg már előtte is gond volt az érzelmeivel irányodba,ez csak olyan "ha a tortan" volt.Sajnalom,gondolom talalsz olyat aki kopaszon is imádni fog. Egyebkent hány éves vagy?
2012. szept. 13. 11:14
Az én férjem gyönyörű hosszú hajú volt, mikor elvett. Ma egy kopaszodó, pocakos pasi, akit imádok még mindig, néha mondja is, hogy nem érti, miért... Na, én meg híztam 20 kilót (2 gyerek után, és igyekszem leadni) én meg azt nem értem, ő mit szeret bennem, pedig naponta elmondja párszor.
2012. szept. 13. 11:15
15/35 A kérdező kommentje:
23 vagyok!én is gondoltam hogy ürügy volt..elém állt és ilyet mondott hogy vagy elmegyek hajbeültetésre vagy ő lelép,mondtam neki hogy akkor csomagolhat is!
Nem. Az én férjem idén lesz 30 éves, és őszül. Majdnem kegy kategória, de most dobjam? Ilyenért? Nem így működik, barátnődtől ez egy igen átlátszó kifogás volt.
2012. szept. 13. 11:26
Hát annyira nem volt akkor nagy a szerelem...
2012. szept. 13. 11:38
Párom alapból borotválja a fejét, nekem tetszik. De ha haza jönne és közölné, hogy elkezdi növeszteni a haját, mert mégis inkább hosszút akar, akkor is szeretném. Különösebben nem befolyásolja az érzelmeimet, hogy milyen a haja (azért nem különösebben, mert ha pl. rózsaszínre akarná festetni a nemlétező haját, azért elgondolkoznék a szellemi állapotán :)).
Én meg őszülök, pedig fiatal vagyok. Festem a hajam, nem látszik, de ő tudja. Most akkor dobjon ki? Ez úgy hülyeség ahogy van. Hidd el, jobb neked nélküle, mert valószínűleg ez csak egy béna indok volt. Vagy majd ha ő kezd ráncosodni kidobnád ha nem meg botoxos kezelésekre? kétlem. Ezek pont nem olyan dolgok amikről egy ember tehet. Jó hogy nem azért szakít mert mégsem tetszik már neki a keresztneved.
2012. szept. 13. 12:19
Az én páromnak amúgy is ilyen néhány milis haja van csak, ha az sem lenne, talán "fel sem tűnne". Mint ahogy itt sokan emlegették, egészen biztosan nem hagynám el ezért a páromat ha szeretem.
2012. szept. 13. 12:29
Én úgy jöttem össze vele, hogy már kopaszodott. Ha igaz, amiket írtál, akkor inkább örülj, hogy megszabadultál tőle!
2012. szept. 13. 12:36
Kapcsolódó kérdések: