Lányok, ti elhagynátok azért a pasitokat mert megkopaszodott?
Kérdező, adjál hálát a természetnek/teremtőnek/akinek akarsz, hogy még időben megszabadított az emberiség egy defektes egyedétől...
Az ilyen emberrel lehetetlen egy normális hosszútávú kapcsolatot alapozni, mert a "jóban, rosszban"-ból csak az első szót ismeri... ugyanúgy ott hagyna, később, ha lebetegszel, ha munkanélkülivé válsz, ha túlterhelódsz a munkában, ha nincs pénzed, vagy akármiért... nem társ, hanem parazita.
na fiam...jobb is, hogy elment:)):):) ilyen furskát...jááájjj...
az én völegényem kopaszodik...nem teljesen az, de elég feltünö...már akkor ismertem, mikor még iszonyat mennyiségű haja volt..akkor is nagyon tetszett...és mikor összejöttünk kopaszodása közben, ugyanúgy tetszett...tetszik most is...imádom, és ha null haja lenne is imádnám...és imádom, hogy van önironiája..tudunk viccelni a kopaszságával..néha elkeseredik h mér kopaszodik, de tetszik, imádom....persze mi is elmennénk hajgyógyászhoz, hogy kideritse, esetleg visszafordithato-e...mert egy arccisztamütét után kezdett kopaszodni...de csak azért, mert jobban érezné magát tőle...én személy szerint lekakálom, hogy akar e menni vagy sem...nekem igy szép....jol tetted, hogy kitetted a szürét....pesrze...kell vonzodni külsőleg is a páromhoz, de ez nem az a kategoria....hidd el nem ő volt az igazi...amit neked szánt az ég meg úgyis félre van téve ;)
24L
Nem azért szeretek valakit, mert hogy van haja. Gondolom, a belsőd nem változott. A páromnak is megritkult a haja, Őt néha zavarja, engem nem, nem a hajáért vagyok vele.
A barátnőd valószínű, hogy nem szeretett, vagy mivel te is csak 23 éves vagy, gondolom ő fiatalabb nálad, valaki megjegyzést tett rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!