Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti elhagynátok azért...

Lányok, ti elhagynátok azért a pasitokat mert megkopaszodott?

Figyelt kérdés
nálunk most ez lett az aktuális!lelépett a barátnőm,akivel együtt laktam mert megkopaszodtam!:(
2012. szept. 13. 10:56
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
68%

Kérdező, adjál hálát a természetnek/teremtőnek/akinek akarsz, hogy még időben megszabadított az emberiség egy defektes egyedétől...

Az ilyen emberrel lehetetlen egy normális hosszútávú kapcsolatot alapozni, mert a "jóban, rosszban"-ból csak az első szót ismeri... ugyanúgy ott hagyna, később, ha lebetegszel, ha munkanélkülivé válsz, ha túlterhelódsz a munkában, ha nincs pénzed, vagy akármiért... nem társ, hanem parazita.

2012. szept. 13. 12:38
 22/35 A kérdező kommentje:
22 évesen még nem elég érett!azt hittem hogy lehidalok amikor a pofámba nyomta h neki fontos hogy legyen haj mert hajközpontú!
2012. szept. 13. 12:42
 23/35 anonim ***** válasza:
Hajközpontú, OMG, mint egy tinédzser...majd rájön, hogy egy kapcsolat nem csak a jóról és a szépről szól...
2012. szept. 13. 12:43
 24/35 anonim ***** válasza:
76%
Kérdező, erre én valszeg kapásból mondtam volna, hogy nekem meg fontos, hogy legyen gerinc, mert én meg gerincközpontú vagyok...
2012. szept. 13. 12:59
 25/35 anonim ***** válasza:
68%
Mi a f@szért kellett törölni a hozzászolásomat??Azért mert elmondtam hogy ez egy hülye p@csa és jobb hogy megszabadúltál tőle?Mert ő a legkisebb gond után faképnél hagyott volna??Szánalom hogy itt mindent ki moderálnak.VICC KATEGÓRIA!!
2012. szept. 13. 13:05
 26/35 anonim ***** válasza:

na fiam...jobb is, hogy elment:)):):) ilyen furskát...jááájjj...

az én völegényem kopaszodik...nem teljesen az, de elég feltünö...már akkor ismertem, mikor még iszonyat mennyiségű haja volt..akkor is nagyon tetszett...és mikor összejöttünk kopaszodása közben, ugyanúgy tetszett...tetszik most is...imádom, és ha null haja lenne is imádnám...és imádom, hogy van önironiája..tudunk viccelni a kopaszságával..néha elkeseredik h mér kopaszodik, de tetszik, imádom....persze mi is elmennénk hajgyógyászhoz, hogy kideritse, esetleg visszafordithato-e...mert egy arccisztamütét után kezdett kopaszodni...de csak azért, mert jobban érezné magát tőle...én személy szerint lekakálom, hogy akar e menni vagy sem...nekem igy szép....jol tetted, hogy kitetted a szürét....pesrze...kell vonzodni külsőleg is a páromhoz, de ez nem az a kategoria....hidd el nem ő volt az igazi...amit neked szánt az ég meg úgyis félre van téve ;)

24L

2012. szept. 13. 13:10
 27/35 anonim ***** válasza:
én nem hagynám el :) pedig hosszú fekete haja van (pasi), tehát fura lenne a kopaszság neki, de nem hagynám el emiatt :)
2012. szept. 13. 13:39
 28/35 A kérdező kommentje:
Akkor tényleg nem bennem van a hiba!:)szakács a szakmám,főzök mosok takaritok!:) nagyon vita sem volt..nyilván megiszok heti pár sört ami nem ök. a szakitasra!:) ugyh kíváncsi lennék h mi az igazi oka h menni akart!?:)
2012. szept. 13. 13:43
 29/35 anonim ***** válasza:

Nem azért szeretek valakit, mert hogy van haja. Gondolom, a belsőd nem változott. A páromnak is megritkult a haja, Őt néha zavarja, engem nem, nem a hajáért vagyok vele.

A barátnőd valószínű, hogy nem szeretett, vagy mivel te is csak 23 éves vagy, gondolom ő fiatalabb nálad, valaki megjegyzést tett rád.

2012. szept. 13. 14:02
 30/35 anonim ***** válasza:
Nem,a férjem kopasz.Előtte sosem volt kopasz párom,de a haj sosem tartozna a szakitási okaim köz.
2012. szept. 13. 14:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!