Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak engem irritálnak anyosomé...

Csak engem irritálnak anyosomék, vagy a férjem hozzáállása inkább?

Figyelt kérdés

Kivagyok anyosoméktól meg a férjem hozzáállásátol, de ez már beteges imádat részéről.

Soha nem volt felhőtlen a kapcsolatunk a szüleivel, de szinte senkivel nincsenek jóban. Sem rokonokkal, sem szomszédokkal. Mindenki ismeri vagy hallott már róluk, főleg apósomrol, elég rossz a hire. A férjem egyke.

Külön élünk a 4 éves lányunkkal, más faluban is. A lányunk jobban is szereti az én szüleimet, mint őket, de a férjem rettenetesen erőlteti azt, hogy minél többet legyen a szüleinél a gyerekünk (ők nem dolgoznak).

Soha nem segitenek anyagilag, sem lakás, vagy autovásárláskor, sem a gyerekkel kapcsolatosan, max ünnepeken.

A férjem meg betegesen imádja őket, minden délben odajár ebédelni (étteremben dolgozik, lenne mit enni), sőt még munka után is sokszor be kell mennünk. Számontartja hányszor van agyerek az én szüleimnél, és ugyan annyit kell, hogy ott legyen a gyerek.

Rengeteg vitánk van emiatt, és ilyenkor kijelenti a férjem, hogy ha nem tetszik, akkor nem mehet többé a gyerek az én szüleimhez. Nincs beleszólásom, mert akkor én sem mehetek, vagy szedhetem a sátorfámat.

Olyan mitha meg lenne babonázva. Pedig volt, hogy nem is köszöntek a szüleivel, pedig már megvolt a lányunk. Volt, hogy éjjel nem engedték haza, mert későn jött haza a munkából (még nem voltunk házasok). Volt, hogy éjjel hozzánk jött. Most azzal jön, hogy a szüleinek nincs senkijük, csak ő, ezért megy be.

Egyébként 30 éves a férjem és minden nap puszit ad az apjának...

Én vagyok ilyen ellenséges, vagy mást is felháboritana. Aki látja mi folyik ebben a családban, azt mondja ez már nem normális. De sajnos nem tudom meggyózni sehogy.

A minap is összeveszett velem, mondván, hogy én hazudok, az anyja mond igazat, pedig én beszéltem meg az anyjával egy dolgot. Felhivtam anyosomat, hogy tisztázzuk, mert hazugságban vádol a párom, erre azt válaszolta, hogy ő nem akart rosszat, de igy látta jónak.

mit lehet ezzel kezdeni?

Attól félek, ha ellenszegülök akkor akár el is veszitem a gyerekem.

Pedig egyébként rendes ember a férjem, nem haverozik, iszik, soha nem emelt kezet ránk. Csak szóban fenyeget, ha nem ugy mennek a dolgok, ahogyan szeretné.

Köszönöm hogy elolvastátok, máris jobban érzem magam.

2012. szept. 12. 15:46
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy sokan egy véleményen vagytok velem és szerintetek sem normális az ilyen viselkedés.

Ebben a családban már lassan én érzem magam hülyének.

Tetlegességik soha nem fog fajulni, ez biztos, az már előjött volna 12 év alatt.

Semmi bajom nem lenne azzal, hogy szereti a szüleit, odajárogat, meg viszi néha a gyereket, csak venne engem is egyenjogu társnak és ne tiltana meg nem dolgokat.

Igy is szinte mindenki azt mondja nem türné ezt a helyzetet, mert a hülye is látja mi folyik itt.

Csak akkor lenne változás, ha otthagynám, de én nem akarom. Csak nem tudom, hogyan tudnám végre meggyőzni a saját igazamrol.

2012. szept. 13. 08:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!