Minek gondol a csicskájának?
Jeszuuuuus! Ki akar venni laptopot? Valaki írja az okosságát de olvasni nem tud!
A szûleinek nagy szüksége van rá, tényleg ingyenélő társaság! Várják a segélyt ès az èdesapukája 5ezerért nem megy el dolgozni de azért a 22ezer forintból telik mindennap 1-2 sörre! Az édesanyja, még ok megértem hogy nincs munkája de ő meg szereti költeni a pénzt!
És igaz, szeretném tudni hogyha engem szeret az exét nem akkor ő miért kapott meg mindent????furcsaaaa! Erre szeretnèk választ! Ti mire tippeltek?
Hm, értem. Szerinted ha szeret, akkor mondaná, hogy vegyél ezt-azt. Vagy elhalmozna ajándékokkal. Vagyis azt akarod, hogy mutassa ki a szeretetét. Így. Világos mint a nap, nézz magadba egy kicsit.
Az meg az ő dolga, hogy milyenek a szülei, mit tesznek és mit nem, az ő fizetése, megdolgozik érte és odaadja, ahova akarja.
Elég furcsának tartom a gondolkodásodat.Miért fontos az neked ha szereted,hogy mit kapsz töle ajándékba.Szeresd és örülj,hogy ö szeret.Az ajándék meg majd biztos megérkezik egyszer ,nem tudhatod ,hogy a párod mit gondol erröl.A loppásra rá se gondolj, nem becsületes dolog.
A pénz fuvarozásrol, meg az a véleményem.van olyan ,hogy segitek annak akit szeretek és nem várok érte semit,SZIVESÈGböl csinálom.
Talán pont a volt barátnője döbbentette rá arra, amit te nem bírsz megérteni: nem pénzben kell kifejezni a szerelmet.
Mióta vagytok együtt? Hány évesek vagytok?
Inkább nem írok semmi olyat.Én véleményem szerint,ha más is ilyen helyzetben lenne,neki is rosszul esne!!
Más nőnek,aki ráadásul a szünetük alatt volt,mindent meg vett,mig a kérdezőtől egy csokit is sajnál,itt nem laptopról van szó..
És most le lehet pontozni,mert le leszek...
17-es: nem tudjuk, hogy a férfi mit gondol.
Nekem az jött le, hogy a kérdező nem beszélt erről a párjával, elvárja hogy az kitalálja, ráadásul úgy hogy külföldön van.
Az meg, hogy volt a szünetben egy csaj - ha ezt a kérdező nem tudja megbocsájtani, akkor nem kell újrakezdeni. Ha meg mégis továbblép, akkor nem kell felemlegetni.
Nem kell tapsikálni, de ha mindig ezt hozod fel neki akkor nincs sok értelme a kapcsolatnak.
Amúgy meg szakítottatok, ő megismert egy nőt, támogatta a nő családját is. És? Ha ez neked ennyire böki a csőröd, gondold át a kapcsolatotokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!