Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem zavar téged az, ha a...

Nem zavar téged az, ha a kedvesed ellenkező nemű ölelgeti? (előtted és kép is készül róla)

Figyelt kérdés

Engem nagyon zavar és rossz érzés látni, hogy más lányok ölelgetik a barátom, amikor köszönnek neki, amikor mond valamit, ami számukra vicces vagy aranyos, vagy ha buli van, totál a nyakába ugranak. Persze a barátom nem kaparja le őket magukról. Jóban vannak, azt gondolom talán túl jóban. És persze kép készül ezekről az összebújásokról, és megy fel facebookra, természetesen bejelölik rajta Őt is. Nem egyszer kérdezték tőlem a barátnőim, hogy ezt mégis hogy viselem el... nagyon rosszul esik. Mondtam már neki, hogy ez engem bánt, azt mondta gúnyosan: "akkor megmondom nekik, hogy miattad hozzám se érhetnek, sőt megszakítom velük a kapcsolatot is" Tehát neki állt feljebb...

Amikor 10 mp-nél hosszabban néz engem egy srác, már oda akar menni hozzá a barátom... Akkor én ne legyek féltékeny?

23L

2012. szept. 11. 14:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Mivel úgy tűnik nem ért a szóból, otthagynám.
2012. szept. 11. 15:11
 12/20 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi baj, ő ilyen. Sok ilyen ember van, eleinte én is csak pislogtam, aztán kiderült, ez is normális, csak én másmilyen vagyok. Azóta én közeledek effelé az álláspont felé, mert miért ne?! Az viszont, hogy kettős mércéje van, neki szabad, neked nem, na az már más kérdés. Ölelgess te is pasikat. Nem bosszúból, hanem mert miért ne?! És mert megtehted, ahogy ő is.
2012. szept. 11. 15:25
 13/20 anonim ***** válasza:
igy van azér mikor már kapcsolatban vagyok ezen neki is el kéne gondolkoznia hogy neki jól esne e ha téged ölelgetnének! ha meg nem akkor ő is szüntesse be a kapcsolatait a ribancokkal,elnézést de nem jut más eszembe az lyen nőkröl ha pedig nem akarja hagyd a retekbe! keres olyat akinek fontosvagy! és nem tesz ki ilyeneknek! ha ilyenekre képes előted mit csinálhat mikor nem vagy ott?
2012. szept. 11. 15:28
 14/20 anonim ***** válasza:
kit érdekel hogy ő ilyen? akkor ne kezdjen komoly kapcsolatba!
2012. szept. 11. 15:31
 15/20 anonim ***** válasza:
Egyikunket sem olelgeti a másik nem. Ellenkezo esetben ugy is akar valamit.
2012. szept. 11. 15:54
 16/20 anonim ***** válasza:
Volt ilyen barátom. A hangsúly a VOLT-on van.
2012. szept. 11. 16:34
 17/20 anonim ***** válasza:
43%

Jó, hogy az én pasim nem ilyen nők kedvence.

Sok bosszúságtól mentesülök így.

2012. szept. 11. 17:28
 18/20 anonim ***** válasza:
engem sem zavar.Én is ölelgetem sokszor a fiúbarátaimat,psuzi,ilyesmi,és őszintén szólva bennem fel sem merült soha,hogy ez zavarhatja a párját..Férjnél vagyok,gyerekünk van,nem hiszem,hogy riválist látna bennem bárki is...A másik meg,hogy akikkel ilyen viszonyban vagyok,általában előbb voltam az életükben,mint a párjaik(és ezek a srácok is az enyémben,mint a férjem,pedig ez se egy friss kapcsolat),eléggé meghökkennék,ha azzal állna elő,hogy "mostmár ne,mert xy,nem engedi.."
2012. szept. 11. 19:00
 19/20 anonim ***** válasza:

Engem nem zavarnának a baráti ölelések. Főleg ha tudom, hogy a barátom ilyen ölelgetős típus bulikban, baráti körben. Az viszont már igenis zavarna, ha fordított helyzetben ő háborodna fel.

Ölelgesd te is a haverjaidat egész nyugodtan, ha jól esik. Ha a párodnak nem tetszik, az az ő hülyesége.

2012. szept. 11. 19:33
 20/20 anonim ***** válasza:
Meg tudlak érteni, én is féltékeny lennék a helyedben. Ha legközelebb találkozol egy fiú ismerősöddel, te is ugorj a nyakába és ha rákérdez a barátod, mondd meg neki, hogy ez így fair.
2012. okt. 3. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!