Apukám nagyon illetlenül viselkedik velem. Mit tegyek?
Szerintem is gáz.Ezek intim dolgok,amiket az ember max az édesanyjával beszél meg.Attól még hogy természetes dolgok,nem feltétlen kell egymás orrára kötni.
Én is megkérném vagy anyát,hogy szóljon rá,vagy én magam állítanám le.Beszélj vele,szólj rá.Nekem is kellemetlen lenne.
Én sem értem, mi ezzel a probléma. Te vagy a lánya, kíváncsi rád, hogy mi történik vele.
Nálunk apukám ezzel kapcsolatban elég sok mindent tud, orvosnak készült, szülést is látott már, + 18 év házasság után kétlem, hogy újat tudnék neki mondani:D
De a páromnak pl múltkor magyaráztam el a boltban, hogy mi a különböző betétek között a különbség, és egyáltalán nem éreztem magam kínosan, pedig ő még csak nem is az, aki anno pelenkázott.
Apukám, ha látja, hogy pironkodok valamilyen téma miatt, mindig azt mondja, hogy "te bolond, én láttam először a puncid, szerinted van bármi, ami miatt kínosan érezhetnéd magad?!". Kicsit durva, de közben meg aranyos:))
Válaszolsz a kérdésre, és ennyi. Az enyém is szeretett faggatózni, volt olyan, hogy megkérdezte, hogy szexeltem e már az épp aktuális párommal. Kerek perec megmondtam, hogy nem még, de ha nagyon érdekli rögtön felhívom az első együttlét után. :) Többet nem kérdezte meg... Akkor volt olyan, hogy a férjemmel beszélgettünk, hogy ha lesz fiunk, hogyan fogjuk elnevezni. Ő elképedve kérdezte, hogy mert tán' terhes vagy megint? Mondom nem, nem hinném. Erre ő: "Hogy hogy? Hát nem szexeltek?" Mondom de, Apu, szoktunk. Csak most biztos nem vagyok terhes, vannak jelek." Ő értetlenkedett még egy sort, hogy honnan tudom, stb. Mondom neki: "Onnan tudom Apu, hogy éppen menstruálok, ha már ennyire tudni akarod!" :)
Én nem jöttem zavarba, had kérdezzen. Bárcsak még kérdezhetne ilyeneket...
Szerintem sok lány örülne, ha ennyit foglalkozna vele az apja.
Én volt, hogy anno apukámat küldtem le tamponért és semmi problémája nem volt vele, simán vett nekem.
Az,én apám se különb..Válaszolj,be neki,hogy észrevegye magát!! Majd meglátod,hogy jobb belátásra tér :DD
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!