Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Az életem egyik...

Mit tegyek? Az életem egyik alapelve, hogy soha nem csalom meg a párom, de most mégis egyre többet gondolok egy férfira! Lehet, hogy elmúlt a szerelem! Nem akarom megcsalni, de hogyan mondjam el neki a problémáimat?

Figyelt kérdés

A férjemmel 8 éve vagyunk együtt,5 éve házasok és van egy 3éves kisfiunk! Most vagyok 27 éves és egyre jobban unom ezt

a kapcsolatot!Együtt dolgozunk,így egész nap együtt vagyunk és nekem ez már nem jó!Állandóan vitázunk (tudom az én hibám) A férfiak most kezdenek el észrevenni,bókolni! Van egy,aki kezd közel kerülni hozzám (családos)! Tudom,hogy csak szexre kellenék neki,de egyre jobban vágyom rá! A férjem nagyon rendes ember!Minden nap 5-ször elmondja,hogy szeret,de nekem ez már teher! Tudom most mindenki lebunkóz , én is ezt tenném,de olyan hirtelen jött ez az érzés? Egyszer azt mondta,hogy sosem fog elválni elvből,de túl fiatalok vagyunk ahhoz,hogy szerelem és szenvedély nélkül éljünk?

2012. szept. 10. 14:53
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszaitokat! Valóban 19 voltam mikor megismerkedtünk,de ő nem az első volt! Néha úgy érzem,hogy azzal,ha megcsalnám őt rájönnék,hogy nekem nem kell más és ezzel jobbá válna a kapcsolatunk!
2012. szept. 10. 15:32
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, én is erre gondoltam! És hiszed vagy nem, működik! Nem egy házasságot vert már szét egy külső kapcsolat, de legalább annyit erősített is meg! ))) Sok szerencsét!!
2012. szept. 10. 15:38
 13/21 anonim ***** válasza:
62%
Á, remek, küldjük el a nős pasihoz, legyen a szeretője, tegyenek tönkre két egyébként talán működőképes családot, mert épp ficereg az altestük valami új után....
2012. szept. 10. 15:46
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én pont ugyanebben a cipőben járok, mint te. 5 éve együtt bár gyerek még nincs. Én is tudom, hogy csak szexuális vonzódás a dolog és nem érdemes felrúgni érte egy kapcsolatot. Elhiszem, hogy változatosságra vágysz de ha megtennéd amit most meg akarsz abban a pillanatban megbánnád és a mostani kapcsolatod végleg tönkre tennéd. Még akkor is ha nem mondod el a férjednek a lelkiismereted tönkretenne. És akkor már úgy éreznéd milyen jó kapcsolatban is éltél. Ezt mérlegeld (ezt teszem most én is) és ne érintkezz semmilyen formában a bizonyos férfihoz. Mást nem tehetsz, mert ha a közelében maradsz nem lesz jó vége.
2012. szept. 10. 18:26
 15/21 Bence_ ***** válasza:
100%

Érthető amit írsz és normális.

Van benned tűz amit érezni, használni szeretnél. A vágyat!

Beszéld meg vele. Menjetek el akár család terápiára. Ezt az energiát/hiányt amit érzel az fordítsd a kapcsolatotokra.

Volt lángolás, bizsergés amikor megismerkedtetek? Ha volt, akkor ez bennetek van most is, nem veszik el. Keressétek meg, szedjétek elő és "égjetek. Ha sokat vagytok együtt akkor legyetek néha külön. Egyikőtök menjen el otthonról és csak este 9 után mehessen haza. Hidd el hiányozni fog. Ha az jön ki, hogy külön kell egy kicsit dolgozni akkor váltsatok.

Az jó ha léptek és tesztek a kapcsolatért. Az a vér ciki ha elváltok mert nem mertetek újítani.

Ha szereted, tiszteled akkor megbeszéled és kerestek rá megoldást. Mindenre van megoldás. Hidd el nem ti vagytok az első pár akinek problémája van.

Sok sikert, sok sikolyt. :D

Könnyen lehet, hogy a párod is érzi (hisz a PÁROD) ezért mondja naponta 10x. Csak ő férfi, egészen másként működünk. Ő megpróbálja megoldani. Ügyesen, okosan. Csak néha ez lassú meg van amikor nem jön rá.

2012. szept. 10. 20:30
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez a Te döntésed, kérdező, de nekem az a véleményem, hogy amikor örök hűséget fogadtál az nem arról szólt, hogy Hű leszek, ha nem jön más... hanem arról, hogy Hű leszek minden körülmények között...

De mondom, ez csak a Te döntésed...

24N

2012. szept. 10. 20:38
 17/21 omba ***** válasza:
100%
Ingerszegény környezet, hát ha együtt is dolgoztok,az nemigen dobja fel, ha ötször is elmondj, hogy szeret.
2012. szept. 16. 13:37
 18/21 anonim válasza:
0%
Szánalmas vagy.
2012. szept. 19. 19:19
 19/21 anonim ***** válasza:
42%
kot az igeret a hazassag feremenni nagy hiba lenne .inkabb fantzialj jatsza a ferjeddel rajtad mulik dobd fel a hazassagodat randik gyertyafeny kozos kurandulas stb egy kaland nem eri meg hidd el a kisertes elmulik a ferjed marad .
2012. okt. 1. 11:25
 20/21 anonim ***** válasza:
65%
Nem értem, a kérdezőnek miért kellene választania. Ez az egész elgondolás több ezer évvel korábbi társadalmi szabályokon alapszik... Ha szeretek valakit, akkor nekem az a fontos, hogy teljes legyen az élete, és nem akarom kisajátítani. 2012-t írunk, meg lehet ezt beszélni.
2012. okt. 7. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!