Mit csináljak a 10 éves húgommal? Iszik, melltartót hord, festi magát?
Sziasztok
Az a helyzet,hogy a bátyám kislánya egy katasztrófa.
Anyukája kint van külföldön prostituált,az apuka börtönbe.Meg jegyzem nem vagyunk romák!
A kislány,iszik,kávézik,melltartót hord,festi magát erősen,csúnyán beszél,mindenkivel kötekidik.Nem bírok vele, rájuk a sógornőm barátnője vigyáz,mert az anyuka havi 1x jön haza pára napra:( Gondolkoztam azon,hogy ki kellene küldeni a gyermekvédelmiseket,de még is csak a húgom:(
Nem nagyon fogok tudni válaszolni folyamatosan:(
Mi a véleményetek? Megütni meg nincs szívem:(
Ja és ma közölte velem,hogy iskolába nem akar járni,magántanuló akar lenni!
Tiszteletlen mindenkivel,vissza beszél,áhh leírni sem lehet milyen kislány lett belőle.Mellesleg nagyon szép és csinos kislány.
Most akkor a húgod vagy a bátyád kislánya?
De akárhogy is, hacsak nem Te vagy a gyámja, a szüleinek kéne rendezni a dolgot...
"Nem lehet vele bírni,eszméletlen amit csinál."
Mert szeretethiánya van. Szerinted miért van az embereknek, főleg a gyerekeknek feltűnési viszketegségük, egy kislánynak meg ilyen mértékben?? Mert az anyja prosti, az apja börtönben és szeretethiánya van!
Pedig igaz. A gyerekek nem jókedvükből züllenek el.
Másrészt pedig NEM a húgod, hanem az UNOKAHÚGOD.
Igen nagykorú vagyok.
Nem tök mindegy,hogy kicsodám?Akár tekinthetem az édes húgomnak is,mert én annak tekintem.
Az anyja amúgy sem nevelte soha,rá hagyott mindig mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!