Normális vagyok én?!
Én a volt férjemről álmodok mindig azt,hogy ki békülünk,pedig én újra férjhez mentem.És én hagytam el őt,,szóval nem értem.
Engem is érdekelne.
Egy cipőben járunk, ezzel többen vagyunk így. Persze jó lenne, ha lenne egy hely, ahol ezt a cipőt le lehetne venni, de nem lehet.
Időnként nálam is vissza-vissza köszön a múlt teljesen függetlenül tőlem, hisz nem táplálom magamban ezeket az érzéseket, de nem gondolom, hogy nem lennék normális. Szerintem ha igazi szerelem volt, akkor nem lehet se kitörölni, se elfelejteni a történteket, viszont élni kell tovább az életet és szép emlékként őrizni magunkban azt ami volt.
Tereld az álmodozás szintjére. Csinálj valamilyen fantasztikus körítést hozzá, hogy köze ne legyen a realitásokhoz. Pl. Brazíliába képzeled magad vele egy luxusvillába, egész nap sütttetitek magatokat a napon és szerelmeskedtek és akkor felhívnak, hogy idén te vagy a szerencsés, aki megnyerte a béke Nobel díjat etc...
Ezzel szerzel pár kellemes percet magadnak és közben szép lassan eltávolítod őt a gondolataidból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!