Miért van az, hogy egyes családtagok nagyon szeretnek játszani a másik idejével és igazán nem is figyelnek a másikra, mikor mond valamit? (Nagyon zavaró és nem veszik észre)
Figyelt kérdés
Egyik családtagom azt akarta hétvégén ne dolgozzak, menjünk kirándulni. Mondtam jó, vettem is ki szabit erre szivat engem, mert mégsem megyünk. Hiába próbáltam kérdezni hova menjünk egyáltalán nem volt részrehajló. Ezt elmondtam, és megsértődött. Aztán hiába mondok neki bármit nem figyel rám, 5-ször elmondok valamit akkor se. Nagyon idegesítő, mert azt érzem otthon nem igazán becsül meg senki, nem is tudom mit keresek még itt. Ti mit tennétek ebben a helyzetben?tegnap 22:40
1/4 A kérdező kommentje:
Csak a követelőzést kapom, de azt senki sem kérdezi meg hogy vagyok. És akkor még el van várva mosolyogjak
tegnap 22:42
2/4 anonim válasza:
Ez prosztóság, ennyi.
Én már azon is ki vagyok akadva, hogy mindenki a velem tervezett programot mondja le, ha véletlenül ütközik valamivel, hiszen úgyis itthon vagyok a gyerkőccel, ráérek... abba senki nem gondol bele, hogy már jóval előtte próbálom úgy alakítani a napunkat ilyenkor, hogy beleférjen minden (evés, alvás stb.), ami persze megy a levesbe, plusz rosszul is esik, hogy ilyen könnyen veszik azt, hogy készülök valamire, amit megbeszéltünk... De ha még a szabival is szívatnának, ami ugye nagy kincs, akkor tuti az lenne az utolsó, hogy programot beszélnék meg az illetővel.
3/4 anonim válasza:
Parsszt és kész.
Külön kell menni és csökkenteni a kapcsolatot..
4/4 anonim válasza:
Hiába próbáltam kérdezni hova menjünk egyáltalán nem volt részrehajló.
Amikor a hülye okoskodik 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!