Mennyire zavaró ez tágabb környezet számára? Ti mennyire vagytok toleránsak? Vagy ez már a nem elfogadható kategória?
Férjem refluxos-allergiás. Ezzel járó kellemetlen tünet, hogy állandóan fel kell szívja a torkát...mert van h anélkül meg se tud szólalni. Mostanában egyre sűrűbben fordul elő. De sokszor fel is krákogja ezt a nyákot,amit kiköp.....
Engem nem zavar, szeretem, elfogadom megértem.
A szűkebb tágabb környezet vajon hogyan fogadja, undorító vagy elfogadják mint más dolgokat mint pl köhögés, vagy a fing vagy hasonló
Szed gyógyszert mindkettőre.
Illetve nyilván nem türhő módon teszi. A wc-n oké, de onnan pont úgy kihallatszik a krákogás.
Tegnap voltunk egy étterembe egy társasággal.
Kb 1 órán keresztül nem "csinálhatta" ...a vegére teljesen berekedt.....majd mikor kettesben maradtunk hosszú ideig tartó krákogás, torokszívás után lett újra normális a hangja, közérzete
Persze, írtam h nem ott benn csinálta, de már a végére majd belefulladt a felgyűlt nyálba.
Voltunk kivizsgáláson, van gyógyszere, kb 20 fajta köptetőt is szedett már...
Azt mondták neki ez van....allergia, reflux kombo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!