Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy lány beakarja mutatni...

Egy lány beakarja mutatni barátját szüleinek,szülei reakciója az,hogy miért nincs párkapcsolata a fiúnak?A lány értetlenül állt szülei előtt,ha bemutatja lehet belőle baj?Bemutatás azóta nincs.A szülei azt akarják ne mutassa be?Véleményeiteket várom.

Figyelt kérdés

ma 09:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
ÖÖÖ, de hát van párkapcsolata... o.O
ma 09:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

"hogy miért nincs párkapcsolata a fiúnak?" A fiúnak van párkapcsolata a lánnyal. Csak számomra nem érthető amit írtál?

Miért baj az, ha a lány szülei nem akarják megismerni a fiút? Ettől még lehet nagyon jó kapcsolat a lány és a fiú között. Elképzelhető, hogy a szülők csak akkor akarják megismerni a fiút amikor már kb fél vagy egy éve együtt vannak. Nincs ebben semmi rossz. Lányos apaként nekem sincs kedvem, minden fiúval megismerkedni. Ha komoly lesz a kapcsolat akkor szívesen megismerem a lovagot. De egy friss kapcsolat még bármivé alakulhat. Én ráadásul keverem a neveket. Ciki lenne ha a bemutatot fiút az előző fiú nevén szólítanám.

Ne láss mindenhol rosszat, inkább örülj, hogy a lánynak van egy kezdődő kapcsolata! A többit meg majd az élet elrendezi.

ma 09:09
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Tippelhetek? A fiú nem fiú, hanem férfi, minimum harmincas, de inkább negyvenes korosztaly, a lany meg húszas.
ma 09:17
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
#3 vagy még fiatalabb, kiskorú és 25-30-as férfi
ma 09:22
 5/8 anonim ***** válasza:
27%

4

Nem valószínű, ha kiskorú lenne a lany, akkor nem az lenne a probléma, hogy nincs parkapcsolata a pasinak.

ma 09:30
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én sem értem. Hogyhogy nincs kapcsolata, ha ti kapcsolatban vagytok?
ma 10:22
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy idősebb férfiről van szó, aki mondjuk 35 eves, de nincs se barátnője, se felsége, esetleg nem is volt, akkor merül fel a kérdés, hogyhogy nincs kapcsolata ebben a korban? Miért épp az adott lánnyal kezd, aki kb biztosan jóval fiatalabb nala? Nagy valószínűséggel így kell értelmezni a miért nincs párkapcsolata megjegyzést
ma 10:27
 8/8 anonim ***** válasza:
65%
Idősebb vagy kamu. De egyszerű, nem kell bemutatni. Ezzel amúgy is sok kínos eseménytől megóvod magatokat.
ma 11:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!