Este fel szoktál kelni pisilni?? Kibírod reggelig??
Egyoldalát halljuk csak a történetnek és fél mondat alapján nehéz megmondani.
Nem nem normális. Azonban ha problémád van a vizelet visszatartásával, akkor az lehet. Hallottam olyan gyerekről aki nem aludt a barátnőjével 18 évesen sem, mert rendszeresen vizelt be álmában. Akkor is jogosnak érezném ha gyakran felkelsz pisilni az éjszaka közepén és olyankor elég hangos vagy. Célszerű ebben az esetben elmenni lefekvés előtt, hogy kibírd reggelig, esetleg kevesebbszer menj.
Ha viszont semmi ilyen problémád nincs akkor elég fura dolog. Nem szeretek itt semmiről elhamarkodottan véleményt alkotni, elég furcsa emberek járnak ide.
ma 07:02
2/15 anonim válasza:
Gondolom zavarja ha este járkálsz wcre, hangos vagy és nem tud aludni
ma 07:03
3/15 anonim válasza:
Hát ja, lehet zajos vagy. Talán kérdezd meg anyád, hogy miért zavar el. Valakinél nagyon zajos a vízöblítés, vagy a villanyra riad fel.
ma 07:19
4/15 anonim válasza:
Anyádnak igaza van. Lefekvés előtt pisilj, ne éjjel járkálj.
ma 07:50
5/15 Szolovjov válasza:
Én szoktam Capoy-s üveget magam mellett tartani. Ha lusta vagyok kimenni éjjel, belehugyozok. Mert bizony gyakran kell éjjel pisilni, hiszen lefekvés előtt csak bever az ember pár sört.
ma 07:56
6/15 anonim válasza:
Bocs, de hogy kell ezt elképzelni? Ott áll melletted, a WC-nél?
ma 07:59
7/15 anonim válasza:
#6 miért kéne ott állnia? Csak elküldi pisilni mielőtt lefekszik. Mit nem értesz?
ma 08:02
8/15 Justinianus válasza:
Nem normális. Minden értelemben.
ma 08:18
9/15 anonim válasza:
Öszintén szólva azt nem értem, egy 16!!! éves gyerek esetében hogy jut eszébe egy szülönek pisilni küldeni! Ez a szülö részéröl rettentö primitív, uralkodó emberre vall, ennyi idösen már mindenki el tudja dönteni, mikor kell WC-re mennie. (A 6-8 éves gyerekeim is tudták minden felszólítás nélkül!)
ma 08:34
10/15 anonim válasza:
"Csak elküldi pisilni mielőtt lefekszik. Mit nem értesz?"
AZT nem értem, hogy lehet az anya ennyire beteg, kontrollmániás?
Egy majdnem felnött embert nem szokás pisilni küldeni! Abszolút nem normális az anya részéröl ilyen mértékben beleavatkozni a gyerek intimszférájába!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!