Eltörölhetik valaha Magyarországon a COVID kényszerintézkedéseket, vagy ez lesz az új normális ?
#2 Mármint ahogy az aktuális politikai széljárás, vagy a politikusok agymenése változik. A járványhelyzetgez ugyanis köze sincs az idióta intézkedéseknek, semmi hatással nincsenek rá.
Amúgy véglegesen max. akkor lesznek eltörólve, ha felébred végre a birka nép, és lerázza magáról ezt a covidfasiszta diktatúrát, a karanténtálib vakcináci politikusok meg "szakértők" pedig a böriben fognak ülni.
Nem igazán értem, utoljára nyáron kellett felmutatnom a kártyámat, akkor is külföldön.
Teszt se kötelező, max ha a munkahelyed elvárja, de az nem a kormány döntése.
A maszk jó kérdés, szerintem legkésőbb tavasz végétől már az se fog kelleni.
Van az angolnak egy kifejező szava a kérdező fajtájára: manchildren. "Felnőtt testbe zárt kisbaba"
A "pozitív" példaként hozott Dániádban a legmagasabb a kétszer (83%) és háromszor (60%) oltottak aránya is egész Európában.
A maszkhordáson hisztizni valódi túlsúlyos, orrsövényferdüléses omegahím dolog. Gondolom neked maszk nélkül is nehezedre esik a légzés, azért ellenkezel ennyire.
Az oltások gyakoriságán rinyálni antitudományos ökörség - én ezt a szakértőkre bízom, pedig három diplomám van. Majd ugyanúgy kialakul erről is a konszenzus, ahogy a harmadikról tette. Folynak a vizsgálatok jelenleg is, de az már most is nyilvánvaló, hogy nem származik kára annak sem, aki netán idejekorán oltatna újra.
Te viszont Kazincbarcika 27. legkeresettebb vízszerelőjéként a 16 éves Suzukidból ismét mindent mindenkinél jobban tudsz, hiszen neked már korábban is olyan látványosan sikeresebben alakult az életed a többségénél, hogy kialakulhatott ez a tudat benned.
Köszönjük szépen ezt a jól megmondó, lenéző választ.
6
Tudod egyáltalán, hogy Kazincbarcika merre található?
Sok pesti...
#4 vagyok
Miért lettem lepontozva?? :D
Hol kötelező államilag a teszt, és hasonlók???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!