Miért mondják azt rám, hogy Fidesz fanatikus vagyok? Annyit állítottam csak hogy teljesen normális ha egy kormány megfigyelteti azokat a polgári elemeket,akik veszélyt jelentenek egy ország biztonságára nézve.Máshol is így van. Nem újdonság.
Mert az nem veszélyes, hogy annyit lehet felhozni ellened, hogy nem vagy fideszes meg nem fideszes lapnak dolgozol.
Ahogy bíróság rendelheti el a megfigyelést, nem egy személy, miniszter, akárki. Emiatt már az EU 2019-ben szólt, de persze a kormánybál telibeszarják, ezt is.
Viszont a fidesz nem az országra veszélyes elemeket figyelteti, hanem a diktatúrácskájukra veszélyes elemeket.
Máshol nem így van :)))
Nyugi, ez fordítva is igaz, engem is szoktak ballipsinek nevezni pedig hát... annyi igazság van benne, hogy baloldali vagyok (balközép leginkább) de ami pártokra lebontva ma baloldal, és jobboldal, egyik sem azt képviseli, amit valójában ezek a szavak jelentenek.
És hogy konkrétan válaszoljak is a kérdésre, igen... Van baj a magyar választók fejében. Nem kevés. Bárcsak megélhetném (30 éves vagyok) hogy értelmesen üljön le két ember vitatkozni, a szónak a jó értelmében vitatkozni, akik különbözőképpen látják a világot. De hátha hidat lehetne ezzel építeni a mesterségesen szétválasztott szekértáborok közé. Mert az hogy magyarok vagyunk, mindenek felett áll(na).
A terrorista-gyanús elemeket szokás megfigyelni, nem azokat, akik nem értenek egyet a politikáddal, és esetleg cikkeket írnak erről. Esetleg máshog ypolitizálnak mint te.
Arról nem is beszélve, hogy politikusoknak nem is lenne szabad elrendelnie ilyesmit. Ez a titkosszolgálat dolga, akik ugyan állami szerv, de nem a pártot szolgálják.
De úg ylátom rengetegen már nem tudnak különbséget tenni párt (Fidesz) és állam (Magyarország) között. Igaz, maga a Fidesz sem.
Egy diktatúrában teljesen normális dolog ellenzéki politikusokat, újságírókat megfigyelni.
De akik "veszélyt jelentenek egy ország biztonságára nézve" általában nem közülük kerülnek ki.
Vagy szerinted az veszélyt jelent "az ország biztonságára", hogy leírják a mutyizásokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!