Fideszesek, miért imádjátok ennyire megszállottan, fanatikusan a fideszt?
Magyarországnak előre kell mennie!👍
Nem hátra🌈
Én speciel nem imádom a Fideszt, Orbánt sem kedvelem, rengeteg hibájuk van, de jól emlékszem mi volt itt 2010 előtt. Vagy ott van Budapest ahol nyert az összefogás és mi történt? Senkit nem számoltattak el, ugyanaz a korrupció megy amit orbánék csinálnak, a bicikliutak kivételével egy választási ígéretet sem tartottak be, csődközelben a város, és ugyanez lesz majd országosan is amit most kicsiben csinálnak. Ezekre minek szavazzak? MZP nekem szimpatikus, csak nem hiszem el hogy függetlenül tudna politizálni ezektől a ragadozóktól akik körbeveszik. Nézd meg miket mondott korábban, kb egy nyitott liberális piacgazdaságról beszélt, aztán 2 napja jött ki a közös ellenzéki gazdasági program ugyanazokkal a pontokkal ami 2010 előtt volt. Számomra ebből egyértelmű ki a főnök.
Akkor inkább maradjon Orbán, még nem lesz egy normális tisztakezű hihető ellenzék. Én is szívesen leváltanám Orbánt, de ezekre hiba lenne.
Nem imádjuk a Fideszt.
Én két rossz közül a kisebbik rossznak tartom.
Az ellenzéki összefogással morális,elvi problémáim vannak.
De, ha létrejönne egy jobboldali párt, ami ideológiailag ugyanaz, mint a Fidesz (vagy tőle jobbra) csak más politikusokkal, akkor simán odaszavaznék és nem a Fideszre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!