Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy lehet valaki ennyire...

Hogy lehet valaki ennyire megszállott?

Figyelt kérdés

[link]

Egyébként szerintem tehetséges, de nem értem miért pazarolta erre az idejét, mást is rajzolhatott volna :O

2015. máj. 10. 23:38
 1/4 anonim ***** válasza:
75%
Jajj, el ne hidd már hogy rajzolja a semmiből. Ez egy fotónak a szétfilterezett verziója, amit lassan kitörölnek, és visszafele játsszák neked. Videotrükk.
2015. máj. 10. 23:43
 2/4 A kérdező kommentje:

Akkor miért az MS Paint-ben készült? És hogy hogy látszik, ahogy a színeket kiválasztja? Meg a vonal vastagságot?

Látszik a felvillanó kör, amikor kattint, vagy kattintva tartja az egeret.. Ha ez egy videó trükk, akkor is legalább fél órája elment rá, sőt szerintem még jóval több is, mivel nagyon profin meg van akkor vágva..

2015. máj. 10. 23:48
 3/4 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem a rajz egy videolayer, a keret egy másik, a video ki van szkriptelve, hogy mikor milyen vastagsággal, és színel rajzol, és annak a váltása utólag lett vágva a megfelelő időben. Azon se csodálkoznék ha a kurzor egy másik layer lenne. 20 éve már "élő" dínószauruszok rohangáltak a képernyőn, nehogy már ma felüljünk egy pixeles paint-trükknek...
2015. máj. 10. 23:54
 4/4 A kérdező kommentje:

És egy ilyet amit írtál nem időigényes megcsinálni?

Mert én vágtam már videót, még ha vágás is és ennyire profint meg van csinálva, külön a váltások képernyő felvétellel, látszik ahogy az egér utolsó állásáról a vonal vastagításra megy meg a színekre ez 9x, nincs ugrás még az egér útvonalában sem oylan pontosan meg lett vágva..

Vágtam már videót, de ennyire kifinomult precíz munkához időre van szükség, egy ilyet megvágni nem 20 perc..

2015. máj. 10. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!