Hogy lehet valaki ennyire megszállott?
Egyébként szerintem tehetséges, de nem értem miért pazarolta erre az idejét, mást is rajzolhatott volna :O
Akkor miért az MS Paint-ben készült? És hogy hogy látszik, ahogy a színeket kiválasztja? Meg a vonal vastagságot?
Látszik a felvillanó kör, amikor kattint, vagy kattintva tartja az egeret.. Ha ez egy videó trükk, akkor is legalább fél órája elment rá, sőt szerintem még jóval több is, mivel nagyon profin meg van akkor vágva..
És egy ilyet amit írtál nem időigényes megcsinálni?
Mert én vágtam már videót, még ha vágás is és ennyire profint meg van csinálva, külön a váltások képernyő felvétellel, látszik ahogy az egér utolsó állásáról a vonal vastagításra megy meg a színekre ez 9x, nincs ugrás még az egér útvonalában sem oylan pontosan meg lett vágva..
Vágtam már videót, de ennyire kifinomult precíz munkához időre van szükség, egy ilyet megvágni nem 20 perc..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!