Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, miért imádjátok...

Fideszesek, miért imádjátok ennyire megszállottan, fanatikusan a fideszt?

Figyelt kérdés
Miért követitek vakon orbánt és hisztek el neki mindent, szemellenzős birka módjára? Miért nincs kritikus gondolkodásotok a pártotokkal szemben?
2021. dec. 30. 17:42
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
61%
Adalbert88 mi segít téged a politikájukban?
2021. dec. 30. 20:50
 22/23 anonim ***** válasza:

Én konzervatív emberként a gyerekeimet imàdom

A pénzt sem.

De azért feltűnik, hogy 2020-ban 60, idén kb 170 ezerrel több nyugdíjat kaptam, jövőre meg ab start +400-zal kezdünk.

Szóval egy szavazatot megért.

A minimálbéres (120 ezer tanulatlan) által fizetett horribilis adó kb két heti cigi ára, vagy napi két sör.

2021. dec. 31. 05:59
 23/23 anonim ***** válasza:
45%
Mindig nagy családot szerettem volna (legalább 2 , de inkább több gyermekkel). A feleségemmel a diploma megszerzése után hamarosan neki is álltunk a családalapítás nak. Valószínűleg mázli is kellett hozzá de minden pontosan a legjobb pillanatban jött. Végtörlesztés, csok, családi adókedvezmény, alacsony szja, támogatás 7szemelyes kocsira amiben kényelmesen elfér a család, aztán a ház felújítására most nyáron. Természetesen nem gondolom hogy a kormány minden egyes lépésével egyet értek. Sok mindennel nem értek egyet de mondjuk a fidesz esetében ez kb a donteseik 30%-àra vonatkozik. A liberális-baloldali céloknâl ez már 50% feletti lenne. Természetesen nekik is vannak jó ötleteik és csináltak jó dolgokat is ezt egyáltalán nam tagadom. Sőt jelenleg is vannak jó javaslataik. Természetesen a fent említett 30%ba az is bele tartozik hogy ezek süket fülekre találnak.
2021. dec. 31. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!